Hosta FOTO 2009/2010
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 wrz 2008, o 13:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Hosta foto 2009/2010
Małgosiu, czy Twoja jest od Jana?
No to wsio jasne, mógł się chop pomylić, ludzka rzecz. Kiedyś Janu przysłał mi zamiast Fatal Attraction Ebb Tide. Zrobiłem replay u Marco no i mam wreszcie właściwą.
To jest Stained Glass - poczytajcie sobie opisy, jeśli ilustracje wam nie wystarczają. Nawet an HOsta Register czytamy:
Leaf: 9 in. (23 cm) long, 7 in. (17 cm) wide; 11 pairs of veins; greenish yellow; dark green margin; flat; very shiny on top; very shiny underneath; rounded base;
To jest Stained Glass - poczytajcie sobie opisy, jeśli ilustracje wam nie wystarczają. Nawet an HOsta Register czytamy:
Leaf: 9 in. (23 cm) long, 7 in. (17 cm) wide; 11 pairs of veins; greenish yellow; dark green margin; flat; very shiny on top; very shiny underneath; rounded base;
- darob66
- Od: 25 sie 2007, o 22:11
- Kontakt:
Chyba należy zmienić podpis przy mojej 'Avocado'
Pozdrawiam Marzena

Pozdrawiam Marzena
Pola, Paradigm z takim kwiatem?
Myślę,ze ktoś oprócz mnie powinien się jeszcze wypowiedzieć i rozwiać wątpliwości.
Myślę,ze ktoś oprócz mnie powinien się jeszcze wypowiedzieć i rozwiać wątpliwości.
Na pierwszy rzut okiem.Patrzyłam na liściora.
Dla mnie St.G., to zawsze błyszczące liście, rzucające się w oczy. Tutaj tego nie widzę.
Dla mnie St.G., to zawsze błyszczące liście, rzucające się w oczy. Tutaj tego nie widzę.
Na zdjeciach wiele jest do siebie podobnych- przecież wiesz, a w realu są inne.
Paradigm też błyszczy, ale ma bardzo grubaśne i pomarszczone liście i porównując na żywo to Stained Glass i Paradigm są zupełnie inne.
Paradigm też błyszczy, ale ma bardzo grubaśne i pomarszczone liście i porównując na żywo to Stained Glass i Paradigm są zupełnie inne.
Nie twierdzę,że to Paradigm, twierdzę, że nie powiedziałabym,że to Stained i Avocado.
Oczywiście, na zdjęciach zupełnie to wszystko inaczej wygląda, niż w realu, różnice widać na pierwszy rzut okiem.
Oczywiście, na zdjęciach zupełnie to wszystko inaczej wygląda, niż w realu, różnice widać na pierwszy rzut okiem.
-
Ale moja nie pochodzi od Jana tylko z LuconTomasz II pisze:No to wsio jasne, mógł się chop pomylić, ludzka rzecz.
O, to podwójne zagrożenie- może mieć HVX, tam tego full.
-
Wiem o tym, dlatego hosty od nich rosną w odosobnieniu. 

Daro, prawdopodobnie tak, albo może Avocado, mało się różnią.
Pola, Twoje Stained Glass i muchowe są młodziutkie, ale jak dojrzeją będą wyglądać potężniej, tak jak te "Avocado" z wcześniejszych zdjęć.
Pola, Twoje Stained Glass i muchowe są młodziutkie, ale jak dojrzeją będą wyglądać potężniej, tak jak te "Avocado" z wcześniejszych zdjęć.
To wiosenne zdjęcie trzylatki.
Goni@k, czy ona jest deko przypalona?
Goni@k, czy ona jest deko przypalona?