chucham i dmucham na nie a one takie wolne i maluteńkie są!
niedługo od Agnieszki maja do mnie jakies przyjśc i nie moge sie ich doczekac!

Saro ja też tak mam z pocztą. Ostatnio tydzień czasu czekałam aż mi znajdą paczkę w której była sukienka na wesele i w dzień przed weselem odebrałam, dobrze że nie trzeba było nic poprawiać.zeberka4 pisze:Dzisiaj otrzymałam 2 paczuchy:
od myszka21
i od sari
pieknie nie dziękuję!
Ale dzisiaj wsciekłam jestem!
Wiec tak paczuszka od sari powinna być już wczoraj,czekałam cały dzien,awizo też nie było ani nic chodz rozwożący powienien przecież dostarczyc do domu, dzis od rana też czekałam na listonosza,patrzyłam z mama czy nie ma awizo nie było no to ok czekamy dlaje,
później słyszymy domofon ok mama odebrała nikt sie nie odzywa,pomyslałysmy ze listonosz no to ok czekam...
po chwili mama mówi idź zobacz schodze na dół do skrzynki 2 awizo!
szukam listonosza,odebrałam jeden list,mysląc ze sa dwa ale facet mówi ze drugie awizo rozwoził duzy samochód bo list to gabaryt, no dobra ok ale data była na wczoraj a od rana nie było nic, wsciekła wróciłam do domu potem doszło do mnie ze facet przeciez powinien dostarczyc mi to do domu! eh już trudno lecimy na poczte i pytamy jak to jest babka powiedziała ze obydwoje powinni dostarczyc do góry,specjalnie czekałam całe 2 dni w domu!
wzieła awizo do kierowniczki zeby pokazac niby z wczoraj chodx dzis je dostałam ;/
jak facet jeszcze raz zostawi mi awizo to sie wsciekne porzadnie ,przeciez jako listonosc powinien dostarczyc mi to do domu!!!!
a nie ze ja zapierniczam na poczte! chodx w domu byłam!
mówie Wam już boje sie jak bedzie z nastepnymi paczkami i listami!