Park Krajobrazowy - rewitalizacja

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
minismok
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2008, o 12:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Re: Park Krajobrazowy - rewitalizacja

Post »

:wit w PK

Między burzą małą a dużą pokażę Gaurę.....tak Elsi to ona ale biała nie czerwona :) Dobra bylinka z południowej Ameryki do "zapchajdziur"] Obrazek Obrazek

Jestem w nastroju konfrontacyjnym wrrrrrrr bo nie dość że faza goni fazę i Enion i Gazda nie nadążają z wymiana bezpieczników na transformatorze bo walą w niego pioruny równo! To przyłażą ŁAJZY turystyczne i chcą [ żądają!] kawy i herbaty wrrrrrrrrrr!Ludkowie zrobili się tak roszczeniowi, niesamodzielni i nieodpowiedzialni że SMOKI TRZEPIE! wrrrrrr...........

Poza tym ok 8-) TRWAMY ;:108
ZbychuG..........Czarni Górale zbierają chrust a to znaczy że zima będzie długa i mrożna[ chyba że wcześniej zaleje i spali piorunami :roll: ] Wrzesień jest NAJPIEKNIEJSZYM miesiącem i najspokojniejszym .........jak dotąd :roll:
Kociczko ;:196 jasne że Ty możesz...........reszta na pw
Coś mnie na poezję nie stać bo zaraz znowu wypirtoli energię :roll:
cmokasy dla All Obrazek Obrazek Obrazek
nic nie jest takie jakim się wydaje Spis Treści
Awatar użytkownika
ZbigniewG
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 cze 2010, o 18:42
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Smokini dzięki za potwierdzenie pogodnego września - na to liczyłem jest on z reguły piękny a i na szlaku mniej "ł......" a więcej tych co góry znają i kochają ;:7 Obrazek
Awatar użytkownika
Aza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2008, o 18:33

Post »

Piękny Westerland choć go chyba burze poszarpały nieco. U mnie elektryki nie wywala, ale codzień mam kąpiel w deszczówce z nieba, może jutro nie będzie burzy :?: :?: :?: :?:
OLGA od malamutów
Wątki Azy
minismok
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

MAM PRUND!!!!!! :D

Azo burze to mój TEST ogrodniczy poszarpały :( ,czyli grad potargał Trąby Janielskie[ Daturę]............że też mi się zachciało takiego delikatesa :roll: Westerlandy zwyczajnie przekwitają ;:108
Zbychu G..............mam smocze oko[Pinus densiflora Oculus-draconis] ;:108 Wprawdzie Gazda uznawszy że to chory gatunek sosny[ a "zdobyczny") ] wpirtolił go z dala od lasu :;230 i teraz zdobi płot :D podpórkowy :x na opłotkach smoczej :lol: [ nie protestowałam] Obrazek
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 19 paź 2006, o 08:52

Post »

Och, Westerland! U Smoka wyjatkowo on piękny! A ta biała, to może W.C.? (Sorry za nieprzyzwoity skrót :lol:) Z takiej odległości kotki nie poznaja róż, których nie mają u siebie ;:185
Współczuję kłopotów z prądem. Znam ten ból!
minismok
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Kocico ;:196 ....to jest WC powtarzające[ porosło nieżle w monsunach ale zakwit wtórny marny :( ]
W sprawie Kamienia Węgielnego to .................jest ON spod a nie POD :lol: Jest spod nowej stacji narciarskiej[ w budowie :roll: ]Waży ponad 3 tony i skulgał się do smoczej :D przy niewielkiej pomocy Przyjaciół
Chata stoi na klifie skalnym............gdybym wybrała coś spod to przy tych opadach monsunowych przyszłoby Smokom podzielić los Bogatyni albo Wadowic] :( [ a i tak wycieczki powodziowe pewnie by nie ominęły :shock: ]

Floks chyba nie pożegnalny bo przestało"rypać na funty"[ licenca poetica Gazdy]
elsi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 sty 2009, o 17:26
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

U mnie też się dzisiaj "burzy" - nie znoszę tego, ale zęby zaciskam :roll:
Nic dziwnego, kolejny dzień był taki upalny, że najlepiej w hamak pod drzewo,ale do pracy trzeba.
Gaurę mam różową (z siewu), biała jest ślicznie delikatna (rozumiem - znosi zimy i Smoka),
a o czerwoną pytałam - pysznogłówkę :roll:
Kiedyś turyści wlekli ze sobą termosy (tłukliwe) a dzisiaj wolą "na sępa", są mniej zapobiegliwi czy wygodni?????
Pozdrawiam. Elżbieta
Ogród Elżbiety
Awatar użytkownika
artam
1000p
1000p
Od: 26 paź 2008, o 00:10

Post »

minismok pisze:mam smocze oko[Pinus densiflora Oculus-draconis] Wprawdzie Gazda uznawszy że to chory gatunek sosny :D [ a "zdobyczny") ] wpirtolił go z dala od lasu :;230 i teraz zdobi płot :D podpórkowy na opłotkach smoczej
Znaczy się gazdę podszkolić trzeba :;230 Najlepiej w wątku "Rośliny rzadkie i ciekawe w naszych ogrodach" :) , poczyta, poogląda i potem wypirtoli wszystko inne i zacznie zielone kulki sadzić :;230
A łajzy tutystyczne dopóki lalek albo zrazów lalkowych nie żądają, to jeszcze znieść chyba można.. Bo jakby, to już tylko ogień ze smoczej buźki wypuścić i zmieść toto z powierzchni Ziemi, bo chodzić po niej niegodne! :;230
Awatar użytkownika
Karo
-Administrator Forum-.
-Administrator Forum-.
Od: 16 sie 2006, o 14:39
Kontakt:

Post »

Smoczynko :wit
Ja się potwornie boję burzy,nie jedną już przeżyłam w górach ale ...
tego lata zeszłabym z tego świata niewątpliwie skoro tak nawala w PK i sama słyszę i widzę iż to inne burze niż za moich czasów bywały :(
Oj współczuję tej pogody...

A co tu zaplatało się prawie czarnego w jaśniutko różową różyczkę?
http://images47.fotosik.pl/326/3f78e24d4cc9e94cmed.jpg
Dalia może czy raczej inna różyczka?
Głaz będzie transportowany metodą zbiorowego turlania zapewne dalej i dalej na miejsce docelowe ?
Skalniak się kroi w zamyśle?Potrzeba ich więcej więc trzeba wykorzystać siły tych niezaradnych ludków co się plączą pod nogami w smoczej krainie :;230
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 19 paź 2006, o 08:52

Post »

minismok pisze: (...) skulgał się do smoczej :D przy niewielkiej pomocy Przyjaciół (...)
:;230 :;230 :;230
;:196
Awatar użytkownika
bishop
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 cze 2008, o 22:54
Kontakt:

Post »

Po drobnej korekcie utalentowanego gazdy kamień przemieni się w smoczy łeb?
Dużo mu nie brakuje... a smocza zamieni się w polskie Rushmore :wink:
Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
minismok
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Dobrze ze jesteście KaRo , Kociczko i BIshopciu ,Artam, Azo, ZbigniewieG i Wszem i Wobec :D

Mam prąd :D i winna jestem opisu ŁAJZY TURYSTYCZNEGO ;:108 ;Ma na uszach słuchawki,kolorowy foliak i chowa się pod czereśnią ptasią[ moje najwyższe drzewo w polu]................pioruny walą lepiej niż techno w słuchawkach więc wołam uprzejmie żeby weszli do chaty............... i co?! JOBY Kofani JOBY :shock: I gdzie jest ciepła kawa?!! Swiatło zgasło[ normal w tej porąbanej aurze] a CI mi się pakują przy świecach do łóżka :shock: [Wiek 20-30] i "plują w komórki" coś typu help!!!!!SOS!!!!!
Spusciłam więc Haszczaki i zionęłam![ żem eksjuze]...........Smoki lubią LUDZI ale nie ŁAJZY howk!

Gdyby tylko połamali krzaki róż.................Artam to......to się zdarza :lol:

Qurwicy można dostać! od tego ludzkiego EGOIZMU ;:108

Obrazek
Awatar użytkownika
ZbigniewG
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 cze 2010, o 18:42

Post »

:wit Smokini moje szczęście że nie podpadam pod w/w opis Ł.T. więc przypiekanie boczków smoczym ogniem mi nie grozi i mogę spokojnie zaglądać do P.K. a tu i klimaty Wodstook się przewiną i zdrowe podejście Gazdy i odrobina poezji (jak fazy nie wy.... :;230 )
moja oculis chciała do trójkąta -posadziłem ją obok sosny himalajskiej(zwykłej) i him. Zebriny
(Gazda powiedziałby że ta jest odrobinę mniej chora od oculis) ciekawe co z tego wyjdzie :;230
Awatar użytkownika
100krotka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 gru 2008, o 20:11
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

He, ale przynajmniej angielski znają. :evil: Te łajzy ;-)
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Awatar użytkownika
Aza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2008, o 18:33

Post »

Smoczynko wydaje mi sie że wczorajszą burzą zmieniła się pogoda na jesień będzie zimno w nocy slonecznie w dzień , ale bez burz. Turuści to turyści, sporo Zakopiańczyków nie widzi w nich ludzi tylko obiekt do dojenia pieniedzy.Fizyki się najwyraźniej nie uczyli w szkole umieja tylko obsługiwać komórki. POZDROWIENIA
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”