nuta23 pisze:Serdecznie zapraszamy. Zwłaszcza, że mój M wyjechał na cały tydzień, delegacja.
Oj to będziesz się nuuudzić jak mops
U mnie nie ma nikogo od kilku godzin,a już nie bardzo wiem co mam ze sobą robić....nuda
Już nawet zaszalałam na all...
Siemka Reniu.
Jak tam nudy ? Zawitało coś nowego na twoje parapety? A może jakiś badylek zaczyna się puszczać po cichu, a ty nic jeszcze o tym nie wiesz?
Dzisiaj pojechałam z małym do rodziców na wieś więc nie było tak źle, jutro ma lać więc pewnie z domu się nie ruszymy.
Ruszyła hoja c. veriegata od Arlety, c. veriegata, wayetti i tsangi od KOKI77 ładnie się ukorzeniły w ziemi chociaż te dwie ostatnie nadal siedzą w szklarence dopóki nie zaczną się puszczać wtedy przesadzę je do większych doniczek bo teraz są w maleńkich po kaktusach mini. H. carnosa, c. lura ley, australis i pubicalyx ładnie rosną już pędem a nie liściem przy liściu
Na eszku będą rozwijać się następne dwa kwiaty.
Ale zdjęcia wkleję jutro bo one są u syna w pokoju a on śpi i nie mogę ich teraz zrobić.
Dzięki Celinko. Ale na razie koniec przynajmniej z hojami w tym roku bo nie wiem czy będę miała dość miejsca w nowym mieszkaniu. Jeśli tak to na wiosnę pomyślę o pozostałych chciejstwach.