Ale wiesz co Aniu, ja w poniedziałek pojadę i kupię ją. Bo takiego cuda nie wiedziałam!!
JADZIU, ale tylko po tej stronie. A od strony sąsiada - sama widziałaś. Płakać się chce!! Lucek ;:106 ;:91
Tosiu jeżeli była po 10.99 to nie na tą patrzeliście owszem taka też była ale inna o nazwie podłoże do iglaków a u góry napis torf mix cena 2,50 jednak przy kasie wychodziło 1zł
Adrianie, wierzę Ci! Faktycznie dalej już nie wchodziłam. Jadzia pewnie też się już nie rozglądała. Ale może w naszym tesco nie było takiej oferty. Szkoda.Cierpię na brak ziemi. Najgorzej, to to dzwiganie jej na wózek, a pózniej do samochodu. My mamy tesco na ul.Chorzowskiej w Bytomiu. Idzie wielka burza. Ciemno i straszno!!! Kiedy wybierzemy się do WPKiW. Obiecałeś!!!
Dziś ze znajomymi z Krakowa i Olkusza miałem iść ich oprowadzić po rosarium i byliniaku a tu pogoda okropna i nie przyjadą... choć ponoć u nich słońce jest a tak przy okazji 17 września wystawa kwiatów w Chorzowie!!
No to ja się włączam do dyskusji . Nie we wszystkich marketach jest to samo może u nas będzie póżniej taka obnizka . Ja zaglądałam wszędzie i nic takiego nie widziałam . Moze u Was jest takie stanowisko jak OGRÓD u nas juz tego nie ma .
Po obiadku ruszyłam na ogródek, bo przecież te darmozjady (czytaj:rybki) czekają z utęsknieniem i porobiłam trochę fotek ,jeszcze 4 tygryski pokazały nowe pączki,fajnie,bo mi sie podobają ,moje wrzosy i żurawki
Tosiu slicznie wyglądają Twoje roślinki . Czy te różowe kwiatuszki sa z rozchodnika . Trochę deszczu się przydało ,ale te wiatry połamały mi słoneczniki i gdzie teraz moje ogórki będą się wspinac . Odbierz PW
tak, rozchodnik zaczyna kwitnienie. Ten jasny jeszcze nie. Kurde, jak szkoda tych słoneczników. Jutro aktualne?! Jadziu, ale kiedy był ten wiatr? Bo nie kumam! U mnie był tylko złamany mieczyk.