( ludzie to mają wyobraźnię). Muszę teraz trochę poczytać o moich 2 drzewkach, bo chyba przewidziałam dla nich trochę za mało miejsca
  ( ludzie to mają wyobraźnię). Muszę teraz trochę poczytać o moich 2 drzewkach, bo chyba przewidziałam dla nich trochę za mało miejsca  . Chociaż paulowni przez 2 zimy nie przykrywałam, więc regularnie przymarzała, ale ładnie odbija i corocznie ma ok 2 metrów ( może to jest sposób na trzymanie w ryzach tego drzewka?)
 . Chociaż paulowni przez 2 zimy nie przykrywałam, więc regularnie przymarzała, ale ładnie odbija i corocznie ma ok 2 metrów ( może to jest sposób na trzymanie w ryzach tego drzewka?)

Sprawdziłam osobiście.
 Sprawdziłam osobiście.

- jak bardzo kwiaty wielkokwiatowej są większe od bigoniowej, czy warto jednak poszukać tej wielkokwiatowej, póki nie przyjęła mi się do końca bigoniowa? Czy samo drzewo wielkokwiatowej było widocznie większe od bigoniowej - może miałeś jakieś porównanie? (nie byłam jeszcze w Rogowie. dlaczego?
 - jak bardzo kwiaty wielkokwiatowej są większe od bigoniowej, czy warto jednak poszukać tej wielkokwiatowej, póki nie przyjęła mi się do końca bigoniowa? Czy samo drzewo wielkokwiatowej było widocznie większe od bigoniowej - może miałeś jakieś porównanie? (nie byłam jeszcze w Rogowie. dlaczego?  ) Czy listki faktycznie są smuklejsze od liści bigoniowej i czy to ma jakieś znaczenie w ogólnym wyglądzie drzewa?
 ) Czy listki faktycznie są smuklejsze od liści bigoniowej i czy to ma jakieś znaczenie w ogólnym wyglądzie drzewa?