,albo skoki narciarskie z murku
 ,albo skoki narciarskie z murku 

Moja dopiero teraz ruszyła z kopyta i rozkrzewia się. A druga czeka na przesadzenie, bo w cieniu nigdy nie zakwitnie. Nie miałem wcześniej, gdzie jej posadzić.
 Moja dopiero teraz ruszyła z kopyta i rozkrzewia się. A druga czeka na przesadzenie, bo w cieniu nigdy nie zakwitnie. Nie miałem wcześniej, gdzie jej posadzić.

.
 .
 ,a na Twoje też reflektuję
 ,a na Twoje też reflektuję   

,ale też ładne
 ,ale też ładne

Rozrasta się jak moja titonia - jedna siewka zajęła chyba 1,5m kw
 Rozrasta się jak moja titonia - jedna siewka zajęła chyba 1,5m kw  

.
 . 

Ale jak budleja kwitnie to musowo są
  Ale jak budleja kwitnie to musowo są  U mnie mnóstwo pszczół i innych brzęczków. Wczoraj to aż na mnie siadały i się bałem użądlenia ale starałem się ich nie denerwować
 U mnie mnóstwo pszczół i innych brzęczków. Wczoraj to aż na mnie siadały i się bałem użądlenia ale starałem się ich nie denerwować 

,aż miło spacerować po takim ogrodzie.Cudne masz liatrie,rozwary no i dalia ślicznie się prezentuje.
 ,aż miło spacerować po takim ogrodzie.Cudne masz liatrie,rozwary no i dalia ślicznie się prezentuje.

. Czy mam je jeszcze teraz posiać albo dopiero na wiosnę . Śliczne połączenie rozwarów z różyczką czy to Walztime
 . Czy mam je jeszcze teraz posiać albo dopiero na wiosnę . Śliczne połączenie rozwarów z różyczką czy to Walztime