Niech maluszki zdrowo rosną

Aniu, a to prawda, że trzeba co dwa lata ją odmładzać całkowicie, tzn. pobrać szczepki, a resztę wyrzucić?chan-dzia pisze:Ginurka wystrzeli Ci do góry nie wiadomo kiedy.Moja z all,też była malutka,tyle razy przycinałam ją już i rośnie jak szalona,musze jej zmienić doniczkę dzisiaj na większą.
Arletkoarlet3 pisze:Iwonko wpadłam się przywitać i pożegnać do poniedziałku lub wtorku
![]()
![]()
Niech maluszki zdrowo rosną
Oby nie kaprysiły ;)anik pisze:Widać, że im dobrze u ciebie.![]()
![]()
nie mam pojęcia ,ale bardzo możliwe,że starsz robi się brzydka.Kiedyś miałam ginurę ale tamtej pędy mi zwiasły do dołu,a ta rośnie sztywno do góryiwosia88 pisze: Aniu, a to prawda, że trzeba co dwa lata ją odmładzać całkowicie, tzn. pobrać szczepki, a resztę wyrzucić?
Właśnie takie paskowane było moim marzeniempati000 pisze:Widze, że kolejne nowościMam nadzieję, że Reo ci szybko urośnie ;) Ma świetne liście
W takim razie moja będzie bez kwiatkówsari pisze:Bardzo podoba mi się kolor ginurki a co do kwiatów to racja śmierdzą strasznie
U mnie to samo, jedno marzenie się spełni, a następne już mam w głowieewelina8005 pisze:Fajnie ,że rosna .Te kwiatki akurat są szybko rosnące .Kiedyś też o nich marzyłam,ciągle coś mam do kupienia