Jedziemy tylko na weekend i w poniedziałek wracam a nie mam za bardzo komu dać kluczy siostra będzie miała gości więc też nie chcę jej głowy zawracać tym bardziej że ona nie zmotoryzowana
aha. ale jak na weekend tylko to się nie martw ja po prostu musiałam przeoczyć przy podlewaniu w piątek a Ty nie popełnisz przecież tak głupiego błędu, tylko ja mam takie szczęście
anetta pisze:....mnie urzekła bardzo i musiałam ją kupić tym bardziej że potrzebowałam coś pnącego i dużego bo ściana pustką świeciła.
Anetko wcale się nie dziwię bo i ja też bym się na nią skusiła Jest przepiękna i jaka dłuuuga a do tego gęsta Gratuluję zakupu
Z daleka nie widzę zbytnio listków dlatego mogę przepuszczać że to peperomia rotundifolia ale sprawdź sobie na Google i porównaj
Przyszłam pochwalić się jakie cudeńko dostałam od Ani- Andzi, wymarzony i wyśniony klonik ciapaty ( i jeszcze trzykrocie, benki i epi cięte i się ukorzeniają) aha i alokazja mi zakwitła :P
Anetko Witaj gratuluję pieknych nowości - mnie też podoba się taki ciapaty klonik , jest bardzo orginalny
Jeszcze kwitnącej alokazji nie widziałem widać , że dobrze jej u Ciebie
Anetko cieszę się że mogłam sprawić Ci tyle radości i że mogłam spełnić choć jedno Twoje marzenie
Niech roślinki zdrowo się chowają
Gratuluję kwitnienia alokazji