W donicy, koszu lub pojemniku - piku
- piku
- Przyjaciel Forum
- Od: 12 lip 2007, o 13:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Agnieszko- musisz go chyba ładnie poprosić
Kochani Forumowicze-Wasz wpływ na mnie ma klejne efekty, mimo długotrwałych perswazji mojego M przekonującego mnie że miejsce roślin jest w ogrodzie, bo w domu zawładną nami wkrótce tak jak to zrobił pies i nie będziemy mieli już nic do powiedzenia. Gdy już prawie mu się udało i zaczęłam szukać nowych domów dla zielonych domowników, zaczynają pojawiać się kolejne ciekawostki
A więc znowu mały pciumek

myślę, że to starzec

Kochani Forumowicze-Wasz wpływ na mnie ma klejne efekty, mimo długotrwałych perswazji mojego M przekonującego mnie że miejsce roślin jest w ogrodzie, bo w domu zawładną nami wkrótce tak jak to zrobił pies i nie będziemy mieli już nic do powiedzenia. Gdy już prawie mu się udało i zaczęłam szukać nowych domów dla zielonych domowników, zaczynają pojawiać się kolejne ciekawostki

A więc znowu mały pciumek

myślę, że to starzec

- gucia
- Przyjaciel Forum
- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wiesiu, oglądam i oglądam, ale buntu storczyków nie widzę?
Ludisię masz śliczną, po przekwitnięciu obcięłaś jej tego badylka?
Ludisię masz śliczną, po przekwitnięciu obcięłaś jej tego badylka?
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
- agaxkub
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 paź 2007, o 09:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
rhipsalis tak od Ciebiepiku pisze:No to mogę spokojnie dalej marzyć o starcu![]()
Agnieszko -a ode mnie to Ty masz rhipsaliski, a jeśli chodzi o grudniczki to one podobno są bardzo kapryśne
a kulki nie? ups...
z Basi się śmiałam że nie wie co od kogo ma....
ooo wiem od Bozenki mam
a co do kuleczek jeszcze miałam podlewać niewiele, a ania mówi że dużo - to jak w końcu