No jestem,sadziłam do południa...potem takie tam sprawy,wizyta w szpitalu u tesciowej,i tak dzień zleciał
troszkę wyrwalam skalniakowych.....w ich miejsce wsadziłam.....oczywiście żurawki....ale jeszcze nie wszystkie....latam z lista które na słońce stare duzę rozsadziłam na 2 lub 3 sadzonki....i zrobiłam małe przedszkole......niech rosną
podlałam....i lecę jeszcze.....bo szła duża chmura....myślałam że mnie wyręczy....ale gdzie tam teraz to wszystko takie leniwe się zrobiło
idę cyknąć zdj....nie wiem czy coś będzie widać Dziękuję WAM za wizyty....potem zajrzę do Was
przedszkole w cieniu
Tu wyrwałam trochę skalniakowych i posadziłam żurawki
Thuje mają to do siebie, że nie gniewają się za przycinanie, jak będzie za ciasno, to można ciachać.
a ładnie zasłonią od drogi. Myślę, że jak się uprzesz, to przez dwa lata nie będziesz tam przesadzać,
masz przecież jeszcze inne kąciki w ogrodzie i lasek
I nie pokazuj mi nazwy Tiramisu, bo kojarzy mi się bardzo kulinarnie i wielce kalorycznie,
mam sprawdzony przepis i jeszcze się skuszę
Witaj Grażynko, wróciłam i jakie zmiany u Ciebie oglądam... nowe rabatki, renowacje, żurawkomania... gdzie taki ich wybór znalazłaś? a ceny jak, bo te nowe odmiany drogawe są u mnie...
Z tego co wyczytałam to urlop miałaś/ jeszcze masz? i zamiast wypocząć w ogródku buszujesz? Łatnie to tak, odstresować się trzeba od myślenia co gdzie wsadzić.... swoją droga ja wczoraj wróciłam, i przeraziłam się... tak wszystko zarosło, że na nic robota przed wyjazdem, wkurzę się to powyrzucam trochę tej zieleniny
Jak tak będziesz wyrzucac roślinki z rabatek i dosadzac żurawki to niedługo same żurawki tam będą rosły
Ładne przedszkole Jak ukorzenisz coś czego nie mam to proszę o wpisanie mnie na listę chętnych do dokonania zakupu
Witajcie wszyscy
żurawki to teraz moje naj....roślinki.....tańsze od iglaków i drzewek.....i mniejsze....więc mogę sobie na nie pozwolić Jacku-jak będzie im za gęsto to zacznę przesadzanie
na razie nie myślę sprzedawać-Fragola i Szyszunia....no co Ty ....będę dosadzać te same koło siębie Alu...żurawki skąd? no jak to....od Igi Elu-no fakt jest i inne tiramisu....ale ja wolę moje...tamto jakoś mi nie leży...albo jadłam nie-oryginał a do tujek-fakt -jak się rozrosną....przytnę Grzesiu-nie zazdrość tylko sadź Wiolka....ja na razie skalniaki w doniczki....może się przydadzą
Grażynko u mnie też dopiero będą kwitnąć pachnące hosty, przeżyły szok jak ich przesadzałem i rozdzielałem Moja budlejka dopiero w pączkach, ledwo wypuściła pędy po zimie. A co to jest pod miętą? To bylina?
Właśnie muszę co nie co posadzić Faktycznie już jesień się zbliża, a ja tak chcę jeszcze lata Dobrze, że jeszcze trochę barwnej radości w ogrodzie, jeszcze da się żyć Widzę, że masz tułacza, też go miałem ale zaginął, sam się dziwię, jak, bo to takie rozłażące się