Ogród Marioli
- christinkrysia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 maja 2006, o 18:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogród Marioli
Mariolko miałam zaległości ale dziś nadrobiłam i u Ciebie też byłam. Sporo zmian bo kwiaty kwitną i nawet śliczne mieczyki. U mnie dopiero dwa ale też jestem zadowolona.
Czytałam o Twych kłopotach - bardzo współczuję - Tobie życzę dużo sił, cierpliwości i wielkiej pokory bo los rożnymi drogami chodzi a najbliższej rodzince dużo zdrowia.
Twój 4letni synek jest w wieku mojej wnuczki Natalii - to piękny wiek.
Pozdrawiam serdecznie
Czytałam o Twych kłopotach - bardzo współczuję - Tobie życzę dużo sił, cierpliwości i wielkiej pokory bo los rożnymi drogami chodzi a najbliższej rodzince dużo zdrowia.
Twój 4letni synek jest w wieku mojej wnuczki Natalii - to piękny wiek.
Pozdrawiam serdecznie
- jola1
- Od: 4 kwie 2008, o 08:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Mariolu jeżeli chodzi o datury to nic straconego ,jesienią będę przycinała przed wstawieniem do piwnicy i chętnie podeślę Ci szczepki w każdych ilościach.
- HalinaK
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
Mariolko
w moim ogrodzie też kwitły frezje ogrodowe, ale nie zrobiłam im fotki
Na zimę muszę je wykopać i przechować w piwnicy 
Pachniały BOSKO !!!

Pachniały BOSKO !!!
- pamelka
- Od: 30 gru 2009, o 00:34
A Mariola gdzieś nam znikła na dłuższą chwilę
Mam nadzieję, że wszystko w porządku

Mam nadzieję, że wszystko w porządku

-
- 500p
- Od: 20 paź 2009, o 23:47
Witajcie dawno mnie nie było sporo mam do nadrobienia w waszych ogrodach ale takie jest życie ..obie mamy juz po zabiegach zdrowe dochodzą do siebie .
A co u mnie
wystąpiłam w tvn24 tu link do strony gdzie możecie mnie oglądać http://www.youtube.com/watch?v=kxEyc0PNIeU
sukces - 25kg
Trzymajcie kciuki walczę dalej
A w ogrodzie mieczyki przekwitły aksamitki zdobia kaciki ogrodu trawa odbiła po suszach myślałam że to jej koniec . Yuki od dziewczyn cudnie się przayjeły .
A co u mnie

sukces - 25kg

Trzymajcie kciuki walczę dalej

A w ogrodzie mieczyki przekwitły aksamitki zdobia kaciki ogrodu trawa odbiła po suszach myślałam że to jej koniec . Yuki od dziewczyn cudnie się przayjeły .
- pamelka
- Od: 30 gru 2009, o 00:34
Mariol, moje gratulacje
Muszę powiedzić, że bardzo dobrze prezentujesz się w TV
początki już są, a dalsze plany?
A co tam w ogródku, jakieś fotki

Muszę powiedzić, że bardzo dobrze prezentujesz się w TV

A co tam w ogródku, jakieś fotki

- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Mariolu graulację
zdradź jakieś dobre rady w odchudzaniu.

-
- 500p
Agnieszko nie jem od 6kwietnia ziemniaków makaronów pieczywa (tylko wassa) sosów i zup i potraw smażonych . Jem 5 posiłków dziennie sałatki zupki specjalnie gotowane na bazie warzyw itp. Bardzo durzo ćwiczę . i 3 razy dziennie pije ocet jabłkowy (2łyżeczki wymieszane ze szklanka wody) Wejdż w innternet zobacz poczytaj
- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
na pewno poczytam o twoim motywatorze 

Mariolko gratulacje ;)))) ja tez walczę z nadwagą ale z apfel essigu zrezygnowałam ;( bo po roku jego stosowania miałam problemy z trzustka i wątrobą, moja siostra tez ,u niej skonczyło sie to na kilku miesięcznym pobycie w szpitalu ;(. W tej chwili po odchorowaniu mój lekarz prowadzący polecił mi diete Dukana ale ciut przerobioną tz raz w tygodniu lampka czerwonego wytrawnego wina, samo albo z żołtkiem multiwitamine sok z marchewki ale taki samemu zrobiony ;) rożnego typu galaretki z jarzynek albo z co ca coli O%. nie mam drastycznych spadków wagi,idzie to powoli ale skutecznie ;)
Rok temu ważyłam 120 kg po kuracjo octowej spadło mi na 90 po odchorowaniu znowu ważyłam 102 w tej chwili jestem trzeci tydzień na Dukanie waga spadła na 97.200. dziś odbierałam wyniki z badania krwi i moczu ;) są bardzo dobre ;)) ja ćwiczę mało bo nie mam na to czasu,po całym dniu w pracy mam dosyć ;( jedyny mój ruch to 1.5 godzinny spacer z psami po lesie,czasem raz w miesiącu to godzina jazdy konnej w terenie.W tych wszystkich dietach trzeba mieć silną wolę !!!!! trzeba chcieć pozbyć sie tych nielubianych kilogramów ;))
trzymam za ciebie kciuki walczymy dalej !!!! pozdowionka Monika
Rok temu ważyłam 120 kg po kuracjo octowej spadło mi na 90 po odchorowaniu znowu ważyłam 102 w tej chwili jestem trzeci tydzień na Dukanie waga spadła na 97.200. dziś odbierałam wyniki z badania krwi i moczu ;) są bardzo dobre ;)) ja ćwiczę mało bo nie mam na to czasu,po całym dniu w pracy mam dosyć ;( jedyny mój ruch to 1.5 godzinny spacer z psami po lesie,czasem raz w miesiącu to godzina jazdy konnej w terenie.W tych wszystkich dietach trzeba mieć silną wolę !!!!! trzeba chcieć pozbyć sie tych nielubianych kilogramów ;))
trzymam za ciebie kciuki walczymy dalej !!!! pozdowionka Monika
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=29378" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- 500p
Moniko ja octu wypiłam tylko 750ml czyli jeden miesiąc i nie pije więcej bo nasłuchałam się o nim
schudłam obecnie 27kg i nie jem od 6kwietnia ziemniaków makaronów produktów mącznych bułek klusek sosów zup itp. Jem same chude dędliny i miesa i sporo surówek oraz ćwiczenia to już nałóg . Trzymam kciuki za ciebie i pozdrawiam .

- agrazka
- Przyjaciel Forum
- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Kontakt:
gratuluję sukcesu
Mariolu co to za ocet, taki jabłkowy ze sklepu ? Oj ja też powinnam sie odchudzać.

serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
-
- 500p
Tak ocet jabłkowy dostępny w sklepach pije się go 3 x dziennie 2 łyżeczki na szklanke wody rozrobić. Po za tym nie jem ziemniaków, chleba --tylko suchy wassa , nie jem sosów zup , tłustych mięs, makaronów produktów macznych . Jem sporo surówek i jem 5razy dziennie.Dużo ćwiczę.
- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
Mariolka - octu nie radzę, naprawdę wiem skuteczny ale......................
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Gratuluję schudnięcia.Czy ćwiczysz codziennie i jakie to są ćwiczenia, któe najbardziej skuteczne?