leśny ogród dzielnie widzę znosi anomalie pogodowe, hortensja Anabell jest urocza cieszę się, że jestem w jej posiadaniu, bardzo dekoracyjna.
Pawełek świetnie czuje się w otoczeniu roślin, czyli o następstwo jesteś spokojna, pozdrawiam
Moniko, dziękuję za wizytę, bo dzięki niej trafiłem na prawdziwą pasjonatkę rózaneczników.
Oj, będzie co czytać i oglądać, będzie również u kogo zasięgać opinii odnośnie ww.
Moniko, dziękuje za odpowiedz. pewnie zdecyduje się przesadzić niektóre teraz.
A dzis jeszcze jedno pytanie. Czy teraz mogę przesadzić azalie? Nie wiem dlaczego, ale jedna straciła całe listki ale ma pączki.
Moniu masz rację ZOO i ogrody botaniczne to miejsca w których jest zawsze przyjemnie i ciekawie.Niestety nie wszyscy mamy bliski dostęp i do jednego i drugiego.
Witaj Moniko ale synek zadowolony tyle przyjemności w ZOO moje wnuczki były w piątek w ZOO szczerze ale nie miałam kiedy ich zapytać co ciekawego widzieli muszę to zrobić ale nie wiem kiedy dopiero chwila na pisanie bo moją wnusia którą się opiekuję wyjechała do drugiej babci dać mi odpocząć a tu w koło działka dom wnusia kiedy to wszystko robić a kiedy odpocząć prawda pa
życzę