Ogród Kariny i Marka"Akacjowe Ranczo"

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
dosia
1000p
1000p
Od: 1 lut 2009, o 16:10
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogród Kariny i Marka"Akacjowe Ranczo"

Post »

:wit dawno u Was nie byłam i dobrze bo znów dzień spędziłam przed komputerem.Że jest ślicznie to już wiesz.Ucałuj męża to prawdziwy skarb taki pomysłowy dobromir.Dobrze że chce realizować Twoje pomysły ,efekty są naprawdę zdumiewające.Czy Wy całą dobę pracujecie w ogrodzie? ;:196 ;:196 ;:196 a tykwę od Ciebie ślimaki zeżarły :cry: .Ale mam jeszcze nasionka zobaczymy za rok.Irysek pięknie rośnie może następnego lata zakwitnie.
Pozdrawiam Anula
pod naszym niebem
Awatar użytkownika
jaroZONE
50p
50p
Od: 3 lut 2010, o 18:13
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Piękny duży wiatrak jak pokryje go patyna czasu będzie jeszcze piękniejszy. ;:65
Mój Romantyczny Ogród: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=52&t=35274" onclick="window.open(this.href);return false;

"Nie pozwól aby twoje marzenia zarosły chwastami".
Awatar użytkownika
renim
500p
500p
Od: 30 sty 2010, o 16:27

Post »

Zdolnego masz męża ;:108
Awatar użytkownika
karina1
1000p
1000p
Od: 19 sty 2010, o 12:00

Post »

:wit Dziękuję kochani w imieniu męża :wink: Dusiu cieszę się że iryski Ci rosną ;:196 ,w ogrodzie to tak na prawdę mało pracujemy bo zostają nam tylko godziny po pracy to jest od godz.18-tej,no i weekendy :wink:
"Przyjaciele są jak ciche anioły,które podnoszą nas,kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać" Miłego dnia,życzy Karina
Mój piękny ogród - Akacjowe raczo- Cz1.'Ogród Kariny i Marka"Akacjowe Ranczo"Cz2.
Awatar użytkownika
markonix
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2009, o 16:38

Post »

Słonecznik bordowy - pierwsza klasa , takiego jeszcze nie widziałem :shock: zawsze myślałem że są tylko żółte ;:223
Awatar użytkownika
karina1
1000p
1000p

Post »

Tak powstaje drugi wiatrak ;:138 Obrazek Obrazek Obrazekpies myślał,że to dla niego będzie duża buda :lol: Obrazek Obrazekmiejsce pod wiatrak ;:138 Obrazeki oto on na swoim miejscu Obrazek Obrazek Obrazekjak dojdzie jeszcze kopuła i śmigło to będzie tak wielki jak akacje :;230 :;230 Obrazek Obrazek Obrazeka tu już maluszek :D stoi przy domu Obrazekcdn.w przyszłym tygodniu,mój kochany mąż tak szybko go składa,że mógłby zacząć kręcić wiatrakowy biznes :wink:
"Przyjaciele są jak ciche anioły,które podnoszą nas,kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać" Miłego dnia,życzy Karina
Mój piękny ogród - Akacjowe raczo- Cz1.'Ogród Kariny i Marka"Akacjowe Ranczo"Cz2.
Awatar użytkownika
jaroZONE
50p
50p
Od: 3 lut 2010, o 18:13

Post »

Piękny wiatrak im większy tym lepiej !! Trzeci to już chyba będzie wielkości prawdziwego wiatraka :D
A biznes by na pewno kwitł dużo chętnych by się znalazło ... możecie jeden wystawiać na alle.... na próbę :wink:
Mój Romantyczny Ogród: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=52&t=35274" onclick="window.open(this.href);return false;

"Nie pozwól aby twoje marzenia zarosły chwastami".
Awatar użytkownika
karina1
1000p
1000p

Post »

:wit Dziękuję Igorku,już mu złożyłam :wink: ,miejsce to wybrał mąż :lol: mi się wydawało,że tam zakryje mi całą rabatkę,no ale się jakoś zmieścił przesadziłam co nieco i jest :wink: jaroZone,Patryku dziękuję :wink: :wit
dosia
1000p
1000p
Od: 1 lut 2009, o 16:10

Post »

:wit nic już nie mogę dodać ,poprzednicy wszystko powiedzieli ale pozdrawiam.
Pozdrawiam Anula
pod naszym niebem
Awatar użytkownika
Matemax
1000p
1000p
Od: 14 sty 2010, o 19:27

Post »

Karinko witaj, jestem zachwycony Waszymi pomysłami, Wiatraki są cudne, i słoneczniki również, chyba ich dużo masz, pozdrawiam :wit
Awatar użytkownika
karina1
1000p
1000p

Post »

aranżacja w koło wiatraka Obrazekkamień i placki drewna Obrazek Obrazek Obrazeknowi mieszkańcy ogrodu,Budleja Dawida Obrazek ObrazekKrzewuszka ObrazekHibiskus Obrazek Obrazek :wink:
Awatar użytkownika
FRAGOLA
1000p
1000p
Od: 4 cze 2010, o 09:34

Post »

Wiatrak ładnie wpasowuje się w klimat,fajna aranżacja ;:138
Nowi mieszkańcy ;:138 szczególnie interesująca jest deutzia :uszy
FRAGO-linki
w 'powężowym'
Pozdrawiam-Grazia
Awatar użytkownika
jola1010
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 cze 2007, o 18:39

Post »

Zawsze z zaciekawieniem zaglądam do Waszego ogrodu , co tam nowego ? ... i jest ...śliczny prezencik od mężusia ;:138 i super słoneczniki- uwielbiam je. W ubiegłym roku miałam chyba 6 rodz. a w tym mam tylko jakieś marne 2 sztuki więc muszę nacieszyć oczy u innych- szczególnie piękny ten czerwony.

Pozdrawiam Jola.
Awatar użytkownika
karina1
1000p
1000p

Post »

:wit Dziękuję za odwiedzinki i miłe słowa ;:196 ,oto dzisiejsze zmagania z wiatrakiem,mąż założył z sąsiadem kopułę,zostało jeszcze śmigło do zrobienia :wink: Obrazek Obrazek Obrazek Obrazekbocian krążył pewnie myślał,że to będzie gniazdo dla niego :;230 Obrazek Obrazekten słonecznik to dopiero drugi jaki zakwitł wcale nie mam ich dużo,cieszy mnie to,że na jednej łodydze jest kilka kwiatów ;:138 Obrazek ObrazekSłonecznik Red Sun :wink: Obrazekpokazał się kolorek na miechunce Obrazekjeżyna bez :lol: kolcowa Obrazek Obrazek Obrazeki pierwsze jabłuszka :tan Obrazek Obrazekkosmos Obrazek Obrazek Obrazekwrzos?a może wrzosiec?nigdy nie wiem :? Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek :wit
Awatar użytkownika
FRAGOLA
1000p
1000p
Od: 4 cze 2010, o 09:34

Post »

Taaaaaa jeszcze śmigło i następny wiatrak gotowy :uszy
U ciebie już taka miechunka dojżała :shock: moja dopiero kwitnie ;:224
FRAGO-linki
w 'powężowym'