Ja też odwiedziłam Hortulus, bardzo mi się tam podobało. W ubiegłym roku zaciągnęłam nawet Dominikę

Marysiumaria5 pisze:Ewuś ta śliczna kwitnąca hortensja to GrandifloraA ta nowa jak się nazywa
To jakiej ty nie masz
Powojnik śliczny i jaki duży
![]()
A ten kwiat to też stawiam na patisona
AGAHortulus rozrasta się w oczach ,warto aby każdy z nas tam był,Plażowac możnaaguskac pisze:Jak cudownie u Ciebie, dawno nie byłam na spacerku. Pomidorki też smakowicie wyglądają
Ja też odwiedziłam Hortulus, bardzo mi się tam podobało. W ubiegłym roku zaciągnęłam nawet DominikęPrzy okazji było plażowanie, bo to parę kroków od morza.
Tą kupiłam w szkółce na wysprzedaży za 10 zł,była bardzo mizerna ale zaczyna rosnąc jak oszalała.Sprzedawca nawet nie wiedział jaka to nazwa ,zobaczymy jak zacznie kwitnąc .Ta Renhy zaczyna kwitnąc na biało a potem przebarwia się na różowo,a kwiaty chyba nie są większe od Glandiflorymaria5 pisze:Podobna do mojej ale chyba większe kwiaty takiej nie mam a ta z kolorowymi liśćmi
Masz rację, kiedy byłam 2 lata temu widziałam jak robili nowe części ogrodu.nitka55 pisze:AGAHortulus rozrasta się w oczach ,warto aby każdy z nas tam był,Plażowac można![]()
Pomidorów mam tak dużo ze muszę po rodzinie rozdawac
Moja ma tylko gdzieś około 70 cm wysokości ,moze tak na zdjęciu wyglądamaria5 pisze:Śliczna ta Renhy moja jest mniejsza i może dlatego są mniejsze
Nam się jeszcze nie miały kiedy przejeść. Dopiero kilka koktajlówek zjedliśmy. Ogórków zakisiłam 10 słoików. Tak po 3-4 co kilka dni, żadna plaganitka55 pisze:Ja jeszcze w foliaku mam 3 krzaczki ogorków sałatkowych i ich już mam powyżej uszów M stwierdził że na pomidory i ogórki to ma już uczulenie