Siedź sobie i podziwiajaage pisze:Ja zostaję tutaj i będę podziwiać dalej
Dziękuję Maryniu, za to u Ciebie mnóstwo innych, bujnych roślin do podziwianiamarpa pisze:Fantastyczne liliowce Elu , no i oczywiście zdjęcia ! U mnie ich niewiele ale u Ciebie można podziwiać do woli![]()
![]()
Może i pięć ale jakich : Rosarium uentersen i Iceberg to jedne z moich ulubionych, oprócz new dawn oczywiścieEllaa pisze: Fakt, liliowców i funkii trochę nazbierałam, bo, jak wiesz, mam do nich wyjątkową słabość, ale róże, chociaż są piękne, jakoś nie budzą moich większych emocji....![]()
....mam tylko 5 odmian.
Wszystkie są pnące.
Żałuję, że nie mam miejsca na więcej róż, bo w przeciwieństwie do powojników, całkiem dobrze u mnie rosną:
Elu, a ja myślałam, że to takie dość pospolite róże. U mnie w szkółkach są często w sprzedaży.ellap75 pisze: Może i pięć ale jakich : Rosarium uentersen i Iceberg to jedne z moich ulubionych, oprócz new dawn oczywiścieJeśli rosną Ci tawułki, liliowce i hosty to róże też muszą, widocznie wszystkim Elkom udają sie te same rośliny
Może nie bez powodu nie ma wielu powojników elizabeth
![]()
PS A nie , sprawdziłam, są co najmniej dwa. Hmmm, może te urosną...Eee, nie, lepiej pokaż te nowe liliowce.
Moniu cieszę się, że 'kibicujesz' moim liliowcom i zaglądasz do mojego wątkuMonia68 pisze:Elu, nieustannie zachwycam się Twoimi liliowcami- są wyjątkowo piękneNiewątpliwie urody im dodają Twoje mistrzowskie zdjęcia!!!
Pozdrawiam Cię serdecznie![]()
Witaj Joluś, cieszę się, że znalazłaś czas na odwiedzinki mojego wątkujollla500 pisze:Eluniu liliowiec naprawdę przepiękny![]()
Dziękuje za miłe odwiedziny