Witam Was Dziewczyny Bardzo Cieplutko: Moniś, Krysiu, Ewuś, Jadziuś ... Dziękuję
Moniś chlebek wyrósł i pachnie jeszcze dzisiaj w całym domku... proszę Poczęstuj się -->
Żytni ze śliwkami, pszenny z rodzynkami i razowy z ziarnami: dyni, słonecznika, lnu.
Krysiu Ty swój Ogród tworzysz znacznie dłużej - widać efekty no i to ile SERDUCH

w Swój Ogród Włożyłaś. Ja niedawno połknęłam tego (babsztyla) i wsiąkam coraz głębiej a mój M twierdzi:

hym im starsza tym głupsza... "siedzi, ciągle siedzi w tych kwiatach a one nie przynoszą dochodu...posadź więcej iglaków, albo sztucznych kwiatów ponasadzaj to będziesz miała Święty s
Spokój" Krysiu ja nie chcę mieć Świętego Spokoju i dopóki będą siły to na kolanach będę przemierzaś go wzdłuż i wszerz.
Ewuś ja widziałam u Ciebie to cudo ale nie wiedziałam że
trójsklepka (tricirtis) to storczyk

no Widzisz - faktycznie dla mnie tylko sztuczne kwiatki powtykać w ziemię...hi,hi,hi
Ewuś melduję że żniwa zakończone... w tym roku bardzo wcześnie...
Tą ostatnią skrzynkę kłosów zbożowych sama ścięłam..na Wieniec Dożynkowy. Z innych naszych pól kłosy na Wieniec ścinała nasza
Stażystka - Basia.
Jadziuś po ostatnich deszczach ogórki przystopowały - M spryskał od grzyba więc morze pomorze

Zasiałam cztery paczki a raczej dwa razy po cztery bo przesiewałam ogóreczki... zaprawione nasiona coś zżarło jak do szpitala pojechałam, kilka krzaki posianych wcześniej zeszło.
Jadziuś oszczędzam się raczkując po grządkach...
Dobrej Nocy życzę Wszystkim