Tak,Ewa wszyscy mają ten sam problem.ewab123 pisze:Co z tym fotosikiem? Od trzech dni nic nie mogę wstawiać? Czy Wy też macie takie problemy?
Moje zielone królestwo - ewab123
- Raczek
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 mar 2007, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Pozdrawiam Ania
Ogródek Raczka 7
Ogródek Raczka 7
Małgosiu, gdy byłam dzieckiem, to Bytom bardzo mi się podobał. Wszystko tam było inne. Te widoki kopalń, huta, inny zapach powietrza, jeżdżące tramwaje, kobiety w strojach śląskich idące do kościoła itp. Dla kogoś, kto całe życie mieszka w zielonych płucach Polski było to coś innego. Teraz choćby mi ktoś płacił, to nie chciałabym tam spędzać urlopu.
Jeżeli chodzi o roślinki, to oczywiście bardzo chętnie przyjmę "coś" na skarpę. Pisałam Ci już o liliowcach, a jeżeli jesteś taka miła, to podziel się ze mną czymś, co uważasz, że będzie dobrze rosło na skarpie. Doradź, co by tam dobrze wyglądało.Oczywiście ja również mogę z Tobą się podzielić tym, co mam. Nagromadziłam już dość dużo różnych roślin. Napisz tylko, co by Cię interesowało. Mam byliny, jakieś skalniaki ,też trochę krzewów kwitnących, których sadzonki już jesienią sie przyjęły. Oczywiście wymiany możemy dokonać dopiero wiosną, ale teraz możemy już się umówić, co od siebie chcemy.
Jeżeli chodzi o roślinki, to oczywiście bardzo chętnie przyjmę "coś" na skarpę. Pisałam Ci już o liliowcach, a jeżeli jesteś taka miła, to podziel się ze mną czymś, co uważasz, że będzie dobrze rosło na skarpie. Doradź, co by tam dobrze wyglądało.Oczywiście ja również mogę z Tobą się podzielić tym, co mam. Nagromadziłam już dość dużo różnych roślin. Napisz tylko, co by Cię interesowało. Mam byliny, jakieś skalniaki ,też trochę krzewów kwitnących, których sadzonki już jesienią sie przyjęły. Oczywiście wymiany możemy dokonać dopiero wiosną, ale teraz możemy już się umówić, co od siebie chcemy.