trzynastka pisze:chan-dzia pisze:Celinko ,właśnie siedzi w tej butli ,na wszelki wypadek 2 szt.

Aniu kochana

wybieraj już coś w zamian

dzięki CI

Celinko
ewelina8005 pisze:A z tym wiadrem wody to poważnie,tyle pije?
No pewnie,jeszcze każe podawać sobie za słomką i parasolką
Krysiu,Moniko,Aniu
nuta23 pisze:chciała bym zobaczyś kwiaty "maleństwa" bo piwinny być też imponujące.
Nowości niech szybciutko rosną, hibek pieknie Tobie zakwitł i chciała bym zobaczyś kwiaty "maleństwa" bo piwinny być też imponujące.
Też bym chciała zobaczyć ,ale nie wiem czy się uda,bo chociaż stoi przy południowym oknie (niedaleko),to nie wiem czy nie jest mu ciemno.
Adam S. pisze:Ten różowy Hibek to jest o pełnych kwiatach ? czy pojedyńczych , bo widzę takie i takie , albo mi sie już zwiduje od tego
Adaś,dobrze widzisz.Hibcio ma trzy krzaczki i jeden z nich ma pełne kwiatki.Też byłam zdziwiona jak zakwitł pierwszy raz.
maribat pisze:Ten pijany gigant w sferze marzeń ciągle pozostaje

Może zacznie puszczać się z boku
pati1311 pisze:Cudny hibek!!!a Twój wielkolud jest po prostu boski

Pati 
Dzięki
APe pisze:Piękny wielkolud

i tu patrząc na niego zastanawiam się co jest mojemu,kiedyś miałam takiego samego ,podobał się bardzo znajomej więc przecięłam go na pół dla niej i od tamtej pory totalna klapa Cały czas czernieją mu liście,nawet te nowe (znajoma też zmarnowała-zasuszyła)może mi podpowiesz Aniu jak go ratować

Aniu,nie mam pojęcia co Ci doradzić,wielkoluda mam od niedawna z przeceny .Też nie jest w najlepszym stanie ,ale zaczyna wypuszczać nowe liście.
Aniu,aż musiałam policzyć strony ,myślałam ,że ściemniasz