Kiedyś widziałam u Ciebie szafirową burzę,jeśli ją masz to pokaż (nigdy wcześniej nie widziałam tej roślinki)

I pachnące wieczorami i w pochmurne dnianik pisze:Bardzo podobają mi się ich kwiaty. Są takie duże.
Arletko oj tak .... z pewnością to zrobię , mój kręgosłup nie wytrzymuje już dżwigania jej. :Parlet3 pisze:Adamie zgadzam się z przedmówcą/czyniąmusisz stanowczo ją podzielić
![]()
Aniu mam ją , ale jeszcze zdjęcia jej nie robiłem , zrobię wkrótce . Z niej też olbrzym wyrósł , ale kwitnie mniej obficie .APe pisze: Kiedyś widziałam u Ciebie szafirową burzę,jeśli ją masz to pokaż (nigdy wcześniej nie widziałam tej roślinki)
Martynko wcale jej nie ukrywałem , tylko się nie przyznawałemmaribat pisze:Datura?![]()
![]()
I Ty ją tak sprytnie przed nami ukrywałeś do tej pory? Cała ślicznie obsypana kwieciem![]()
![]()
A przyznaj.. to efekt wieczornego foto czy ona jest taka lekko cytrynowa?
Adam i Ciebie zakazy doleciały?Adam S. pisze:Byłem dziś w Biedronce ... mimo zakazu kupowania nowości... - kupiłem
Adam chyba całe pole zbiera ,bo juz ciemno i poźno i nie ma gomaribat pisze:A dużo jeszcze tych ogórków
Niecierpliwa jestem
![]()
I kisi od razu.. to sobie poczekamymaribat pisze:Adam chyba całe pole zbiera ,
maribat pisze:I kisi od razu.. to sobie poczekamymaribat pisze:Adam chyba całe pole zbiera ,![]()