Nie miałam czasu i siły na odwiedzanie ogródków. Jak w końcu do ciebie dotarłam, to się okazało żeś wyjechała na wakacje, ale za to piękne widoczki zostawiłaś na do widzenia.
NN jest faktycznie prześliczna. A może spróbować ja ukorzenić?
Kochani
Wpadałam na chwile do domku, ale nie mogłam się oprzeć pokusie zajrzenia na Forum? wiecie, to uzależnienie?
Margo ? z tym ukorzenianiem to niezły pomysł? coś zrobić muszę, bo zachorowałam na tę lalkę?
Mariolko-Coma95 , Moniko-Monia68 ? cieszę się, ze tu zagladacie? mimo mojej nieobecności?
Lucynko ? nie zdazyło mi się, żeby jakis powojnik mi nie zakwitł ? nawet w pierwszym roku po posadzeniu?. może dlatego, że ja kupuję spore krzaczki? albo już kwitnące?
Zakwitły wszystkie kupione w tym roku, nawet te ?leniuchy? co początkowo produkowały tylko liściorki?
Pillu ciągle w kwiatach? to już ponad miesiąc?
Hortensje tez zaczęły swój spektakl?
i zakwitła (po 3 latach i corocznym przemarzaniu) moja zaraza?
Po tych deszczach Anabell ?położyła? kwiatostany.. ale je podwiązałam?
odwiedził mnie gołębi arystokrata? z fajnymi naroślami na dziobie i przy oku? i z dwiema obrączkami na łapach?
Liliowce jeszcze kwitną? w przeciwieństwie do lili? o pardon? orientki się szykują?
Smolinosy na posterunku?
No i parę różanych widoczków? przecież to ich czas?
[
Żeby nie było? inne roślinki też kwitną ?
Hosta Fragrant Bouquet pachnie cudnie? a inna nie?
?grzesinki? w końcu postanowiły zakwitnąć? a miałam wątpliwości czy w ogóle cos z nich będzie, bo startowały jak? slimaki na emeryturze?
Pierwszy raz siałam trawy na rabacie?te królicze uszy są urocze?
I to na tyle? poganiają mnie? jadę ? do następnego klikania?
Ewuniu ależ u Ciebie bajecznie kolorowo. Clematisy przepiękne, wspaniale kwitną w ślicznych kolorkach
Róże cudo, widzę, że masz sporo odmian w cieniowanych barwach , cudowne są te Nostalgie, Double Delight, i Handel Ale i ognista Lambada cudo, mój ukochany różany ( i nie tylko )kolorek
Siemanko! Ja tam i tak uważam, że do powojników masz wyjatkową rękę, jeśli nowe nabytki tak Ci kwitną - u mnie (to reguła) pierwszy sezon się "oswajają", a niektóre padają na uwiąd. Dopiero po roku zaczynają wyglądać jak ludzie.
To nie jest przypadek, że u Ciebie takie krzepkie są!
A róże, ajajaj.....
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec) Moje linki- i aktualny Wizytówka