Haniu podwiązywałam go do powiedzmy pala, którego M wbił do ziemihanna_1962 pisze:Ten milin, który prowadzisz na drzewko, czy on rośnie przy jakiejś podporze? Nie daje mi to spokoju.
Nelu dziękujęAlionuszka pisze:Dzidziu jak to możliwe,że taki wielki ołownik Ci wyrósł...olbrzym... i już kwitnie,mój dopiero pąki wykształcił...Milin wspaniały,zresztą wszystkie kwiaty masz rewelacyjne...
Marylkomaryla73ab pisze:Mylin cudowny a lilie takie dorodne...
To i tak dużo.Zabeczka101059 pisze:hortensja nn ma tylko dwa kwiatki
.......
i oczywiście lilie![]()
ja swojej w ogóle nie opatulałamIgnis05 pisze:Zabeczka101059 pisze:hortensja nn ma tylko dwa kwiatki
Też mam taką samą, ale zołza nie ma żadnego kwiatka mimo, że ją opatuliłam jak trzeba.![]()
Jagoda ciesze się, że Ci się podobaJagoda 68 pisze:Witaj Dzidziu bardzo piękny masz ogródkażdy zakątek jak zaczarowany no i ogrom kwiatów,przepiękne róże i lilie muszę też wspomniec o Clematisach i zaroąbistym oczku wodnym. Na pewno będę do Ciebie często zaglądac
![]()
Celinko z moim nic sie nie dzieje, oprócz oczywiście tej strasznej pogodytrzynastka pisze:Przepiękny masz ten milina mój jakoś marnieje
Można popryskać na mszyceFRAGOLA pisze:Moje datury też takie sitkowate,szkodnika nie widac a dziór przybywa,wiesz już co jest przyczyną![]()
Niestety Krysiu u mnie to samo , nawet na chwilę nie przstaje padaćgoryczka143 pisze:DZIDZIU!
U nas nie pada a leje.