myszkas21 pisze:Właśnie ukorzeniam boczną rozetkęzeberka4 pisze:piekne fiołki,musze zdobyc takie pełne
To mogę się uśmiechnąć??

Zapraszam do Mnie

myszkas21 pisze:Właśnie ukorzeniam boczną rozetkęzeberka4 pisze:piekne fiołki,musze zdobyc takie pełne
Benek ze śmietnika też mójsari pisze:Bardzo ładny kolorek fiołka, znajda też niczego sobie![]()
Wy to macie szczęście, Sylwia na chodniku znajduje, ktoś benka przytargał ze śmietnika a ja to nawet 2 gr nie znajdę![]()
Na prawdę Twójmyszkas21 pisze:Benek ze śmietnika też mójsari pisze:Bardzo ładny kolorek fiołka, znajda też niczego sobie![]()
Wy to macie szczęście, Sylwia na chodniku znajduje, ktoś benka przytargał ze śmietnika a ja to nawet 2 gr nie znajdę![]()
![]()
![]()
zeby było śmieszniej
Oj ,Sylwuś ,Ty to masz faktycznie szczęscie do znalezisksari pisze:Wy to macie szczęście, Sylwia na chodniku znajduje, ktoś benka przytargał ze śmietnika a ja to nawet 2 gr nie znajdę![]()
chan-dzia pisze:Oj ,Sylwuś ,Ty to masz faktycznie szczęscie do znalezisksari pisze:Wy to macie szczęście, Sylwia na chodniku znajduje, ktoś benka przytargał ze śmietnika a ja to nawet 2 gr nie znajdę![]()
![]()
![]()
Ja jakoś nic nie znajduję,mimo ,że zawsze chodzę ze spuszczoną głową