Wyszło

Na myśl zbliżających się słot, mrozów, ciemnych i mrocznych wieczorów od razu mi się chłodniej robi i radość w serce wstępuje na myśl, że to dopiero lipiec.
Cieszmy się, więc z ciepełka i starajmy się nie przejmować niczym a szczególnie ludźmi (... i kto to mówi

Grzesiu, pochwała z Twoich ust to zaszczyt. Dziękuję

Wilce zdobią balon i są cudne tfu!tfu! Potem wstawię fotkę, bo balkon okupowany...
AniuDS pytasz jak zachowuję porządek na działce?
Wiesz jak jest... życie to nie bajka a działka ROD to nie ogród przy domu

Słyszałam o małym, przykra sprawa ale dobrze, ze już jest ok. Kawkę jeszcze kiedyś odpijemy.
Iza (liska) niestety działka jeszcze zapuszczona

Jeśli uda się jesienią wszystko zrobić to w przyszłym roku nareszcie będzie podobna do "ludzi"

Krysiu (christinkrysia) niestety skrzaty dały dyla.
Stwierdziły, że nie dadzą rady współpracować z taką francą jak ja... no cóż... Pogadamy jak będą chciały zapasy na zimę

Zamocowanie do hamaka to rury, przewiercone na wylot i zabezpieczone nakrętkami tak by zaczepić na nich węzły hamaka. Zostały włożone do starych gaśnic i zalane betonem (tak jak konik) a następnie wkopane dość głęboko. Można spokojnie leżeć a nawet się bujać, bo wytrzymują ciężar 130 kg (już sprawdzone

Polecam.
Elizabetko nie wycinam darni. Pietka kupił takie specjalne plastikowe obrzeża, formuje się kształt rabaty a potem szpilkami wbija w ziemię. Sprzedawca mówił, że 20 lat to spokojnie wytrzymają, zobaczymy.

Ogórki też prowadzimy na stelażach - prosto, łatwo i przyjemnie ... a fasolowe zasłonki to przed sąsiadowymi narzeczonymi ;:44
Beatko T miło, że wpadłaś. Mam nadzieję, ze lepiej z Twoim zdrówkiem

No pod linijkę mam, lubię to bardzo!
Sąsiadowa róża jaka piękna taka kłopotliwa

Pozdrawiam lawendowo