Trafiłam do Ciebie za Royal Copenhagen.. bo chce kupić i szukam informacji o niej.. i google mnie tu przysłało ..
Czy mogłabym prosic o parę słów.. jak długo trzyma kwiaty, jaki krzak, czy polecasz.. bo ze pachnie to wiem

z góry dziękuję

fajna róża o dobrym pokroju i zdrowiu , co do kwiatów- tak jak napisałaś pięknie pachną aleliska pisze:Witaj Aga!
Trafiłam do Ciebie za Royal Copenhagen.. bo chce kupić i szukam informacji o niej.. i google mnie tu przysłało ..
Czy mogłabym prosic o parę słów.. jak długo trzyma kwiaty, jaki krzak, czy polecasz.. bo ze pachnie to wiem![]()
z góry dziękuję
duuuża większość to nago-korzeniowe - tylko kilka mam z pojemników ale i one trafiły do gruntugosia07 pisze:Aga a te róże kupowałaś na wiosnę lub jesienią goło korzeniowe czy jakoś tak to się nazywa ? Czy jak krzaczki kwitną w donicach?
niestety te dwie na pniu o których Ci pisałam ,które ledwo przeżyły zimęDeirde pisze:Dolce Vita ładnie zakwitła, to drugie - ups - to chyba Acapella. Pomyłka to krzew czy na pniu?
Blue River - piękna róża warto ją mieć choćby dla samego zapachu - ostatnią zimę zakopczykowana dobrze przetrzymałaElizabetka pisze:Witaj Aga.![]()
Róże i fotki zachwycajace.
Trafiłam do Ciebie bo szukałam fotek Blue River.....teraz już wiem, że ją na pewno chcę.![]()
Bardzo liczę na podpowiedź skąd ją zdobyć.
Z góry serdeczne dzięki.