Witaj Geniu

.
Ciesze się strasznie , że wkońcu do Ciebie piszę

. Ostatni ponad miesiąc miałem tak zwariowany , miałem rodzinę na wakacjach , impreze urodzinową , budowa domu , trzeba było jeździć kilka razy dziennie płytę podlewać , sprzątać , remonty w pokoju , weekendowe wyjazdy , nie raz nie miałem się jak na chwilę dobić do kąpa

.
Teraz mama juz pojechała w piątek , ale wszystko co najważniejsze zrobione więc mam nadzieję , że będę miał więcej czasu zaglądać póki się rok szkolny nie zacznie

i tak starałem się zawsze zaglądnąć choć na chwilę chociaż się nie ujawniałem i myślałem o Tobie

.
Liliowce od Ciebie są Boskie, cudnie kwitły i jeszcze kwitną , może z 1 jeszcze nie kwitł

.
U ciebie kolorowy zawrót głowy , istna lawina pięknych kwiatów przez cały sezon , godna wielkiego pozazdroszczenia

. Z sezonu na sezon przybywa coraz bardziej cudnych roslin , ogrodowych rarytasów , największych cudeniek

. Za każdym razem jak odwiedzam w wątku Twój ogród aż oczy sie radują i zawsze robi na mnie wielkie wrażenie . Chyba muszę sobie zrobić za rok na 18-nastkę prezent i Ciebie odwiedzić

.
Miło mi równiez zobaczyc na fotkach Twoją sympatyczną twarz i wnuczusię , widze że wkońcu Jesteś szczęśliwą babcią

.
Pozdrawiam serdecznie

i zapraszam do wpadnięcia do mnie na wątek :P .