Zeberko, to moje pierwsze fiołkowe listki i uczą mnie cierpliwości, oj uczązeberka4 pisze:Nie mart się u mnie fiołki też ostatnio uparte jak nigdy!

Skoro Twoje też uparte, to mnie pocieszyłaś trochę

Zeberko, to moje pierwsze fiołkowe listki i uczą mnie cierpliwości, oj uczązeberka4 pisze:Nie mart się u mnie fiołki też ostatnio uparte jak nigdy!
Milenko, dziękujęmilkicja pisze:Bardzo ładny kwietnik, Brawa dla listków fiołkowych
Przepraszam że tak dawno nie zaglądałam ale praca praca.... a od września dojdą studia, bo w końcu zdecydowałam się zacząć
Zeberko, za Twoje teżzeberka4 pisze:trzymac kciuki żeby dały radę
![]()
Myślę, że będą sobie rosły razemtrzynastka pisze:Hihi a ja Ci taką samą posłałam begonkę no cóz zobaczymy czy będzie tak samo ładnie rosłaMiłej niedzieli
sari pisze:Begonka rośnie Ci w oczacha co Iwonko słychać u koleusków
Zeberko, właśnie przed przelaniem ostrzegła mnie Aniazeberka4 pisze:Koleuski to fajne kwiatki bo szybko rosną i nie ma z nimi duzych problemów,tylko nie mozna ich przelać bo zgniją![]()
iwosia88 pisze:Zeberko, właśnie przed przelaniem ostrzegła mnie Aniazeberka4 pisze:Koleuski to fajne kwiatki bo szybko rosną i nie ma z nimi duzych problemów,tylko nie mozna ich przelać bo zgniją![]()
Mam nadzieję, że nie zrobię im krzywdy
Dziękuję za odwiedzinki i zapraszam częściejDora1964 pisze:Witaj Iwonko , Jestem u Ciebie poraz pierwszy . Roślinki masz superanckie, bardzo podoba mi się trzykrotka
.
Cikawa jestem jak tam fiołasy ?
POZDRAWIAM.