Pozdrawiam Marcin

Waleria pisze:A ja w tym roku oglądając kwiatki ogórków, pierwszy zauważyłam z zawiązkiem ogórka, co, według przesądów, poglądów, czy czegoś podobnego wróży urodzaj ogórków.
 A wcale tak dużo nie posiałem.
 A wcale tak dużo nie posiałem. . Czy ktoś z Was miał taki problem ? i mógłby coś doradzić
 . Czy ktoś z Was miał taki problem ? i mógłby coś doradzić   
   . Do tej pory uprawiałem inne odmiany i co roku miałem wysyp taki że rozdawałem a w tym ani jednej sztuki , czyżby wina odmiany którą uprawiam po raz pierwszy
 . Do tej pory uprawiałem inne odmiany i co roku miałem wysyp taki że rozdawałem a w tym ani jednej sztuki , czyżby wina odmiany którą uprawiam po raz pierwszy   

Kwitnie mi to to od ponad 4-ech tygodni i to dość obficie a efektu brak.Wygląda to tak że, jest kwiat a tuż zanim zawiązek , po przekwitnieniu kwiat zasycha a wraz z nim zawiązek i tak ,że już sam nie wiem czy trafiłem na taką felerną partię czy popełniłem jakiś karygodny błąd w uprawie
 Kwitnie mi to to od ponad 4-ech tygodni i to dość obficie a efektu brak.Wygląda to tak że, jest kwiat a tuż zanim zawiązek , po przekwitnieniu kwiat zasycha a wraz z nim zawiązek i tak ,że już sam nie wiem czy trafiłem na taką felerną partię czy popełniłem jakiś karygodny błąd w uprawie  Ogórki uprawiam na działce od lat ale czegoś takiego jeszcze nie miałem
 Ogórki uprawiam na działce od lat ale czegoś takiego jeszcze nie miałem 

To zależy co się komuś jak kojarzyostatnia szansa pisze:Kwiaty z małym ogóreczkiem to żeńskie!

Kwiatków masa,zawiązków masa, wszystko zgodne z naturą i nauką tylko ogórków niet
 Kwiatków masa,zawiązków masa, wszystko zgodne z naturą i nauką tylko ogórków niet  kwitnie mi to już 5-ty tydzień i co następna rabatka z żółtymi kwiatuszkami
 kwitnie mi to już 5-ty tydzień i co następna rabatka z żółtymi kwiatuszkami