chan-dzia pisze:Dziękuję za odwiedziny![]()
,nie mam za wiele czasu dzisiaj.Postanowiłam poprzesadzać kwiatki i tak od rana grzebie się w ziemi.
Zacznij haftować ,to czas Ci szybko zleciLeNka pisze:Ale już zdążyłam się zanudzić a tu jeszcze 1,5 tyghodnia
Chyba muszę im zmienić te czuprynki na soleirolietrzynastka pisze:hihi jakie śmieszne a jak im czuprynki zielone urosną to będzie widoczek
Rysiu,sama nie pamietałam nazwy tej roślinkiSunFlower pisze:Aniu, Na 2 fotce to episcia- kwiatuszek mały, ale ważne, że jest
Celinko ,jak mi przekwitnie ,mam zamiar kilka szczepek ukorzenić jak mi się powiedzie ,jedna będzie Twoja.Chyba ,że wolałabyś szczepkę.trzynastka pisze:Aneczko cudne masz kwitnieniamnie stefek szczepek padł
Rysiu,w lutym można spotkać w sklepach ogrodniczych kłącza gloriozy .Swoją kupiłam w Obi,pod koniec zimy.SunFlower pisze:Skąd masz kłącza, bulwy gloriozy?w ogrodniczym mieliby takie coś
Celinko,nie ma sprawy,co prawda nigdy nie ukorzeniałam,nie miałam takiej potrzeby.Ale teraz postanowiłam spróbować ,bo z tego co słyszę wielu osobom się to nie udaje.Może ja będę miała trochę więcej szczęściatrzynastka pisze:Aniu wolę jak Ty ukorzenisz ja próbowałam dwa razy i nic