nie ruszają mnie lilie.. ani liliowce..
więc moje ogłądanie jest bezpieczne
piękne zdjęcia.. Haniu
możesz codziennie fundowac nam taką kwiatoterapię

Małgosiu ale wstyd by mi było-u Ciebie wszystkie opisanebasow@ pisze:Jak dla mnie , nie wszystkie nazwy lilii musiałyby być.
Które Izabelko,bo teraz znów dużo kwitnie żółtychizabella1004 pisze:najbardziej spodobały mi się te z kępami żółtych lilii.
Dzięki Grażynko.Siałam w tym roku lobelię i nic nie wyszło.W ogóle mało mi wzeszło jednorocznychkogra pisze:To co Ci się podobało u Neli, to niebieskie jest lobelią.
Liseczko a ja myślę,że do czasuliska pisze:nie ruszają mnie lilie.. ani liliowce..
Krysiu witam Cię gorąco w moim ogrodzie-dawno nie zaglądałaś.Cieszę się,że już jest wszystko dobrzegoryczka143 pisze:Pokazałaś same piękności.
Irenko ja mam busz liliowy-tak to jest ze mną.Kupuję coraz to nowe a stare się rozrastają a ja po prostu nie panuję nad nimiIrena37 pisze:ilość nie do wyobrażenia
Oleńko do mnie jak przychodzę goście to też nie mogę ich zapędzić do domu,tylko spacerują właśnie tym chodniczkiemfiołek-7 pisze:Tą dróżką wśród lilii , róż oraz innych kwiatów przy domu Hani chciałoby się przechadzać tam-i -z powrotem taki widok i zapach![]()
![]()