Cieszę się że mogłam sprawić Ci tyle radości a jeszcze jak ładnie się ukorzenią i zaczną rosnąć to więcej radości Ci sprawią

Najważniejsze to niech zdrowo rosną (oczywiście na początku niech się szybko ukorzenią)

AniuAndziax007 pisze:Iwonko widzę że koleuski troszkę umęczone podróżąAle jak posiedzą w wodzie to powinny odzyskać wigor
![]()
Cieszę się że mogłam sprawić Ci tyle radości a jeszcze jak ładnie się ukorzenią i zaczną rosnąć to więcej radości Ci sprawią
Najważniejsze to niech zdrowo rosną (oczywiście na początku niech się szybko ukorzenią)Życzę tego z całego
Czyli dopiero podlać, jak ziemia przeschnie, czy jak listki lekko jędrność stracąAndziax007 pisze:Iwonko powiem Ci że koleuski zawsze jakoś muszą odreagować....jak dla Ciebie robiłam sadzonki to przy okazji ucięłam jedną szczepkę i mimo że od razu wsadziłam ją do wody to i tak listki jej oklapły
Ale co jak co zawsze się podniosą tylko jak już siedzą w ziemi trzeba uważać z podlewaniem żeby ich nie zalać bo wtedy gniją im korzonki a potem reszta
Aniuchan-dzia pisze:Iwonko ale cudaśne roślinki dostałaś ,niech Ci szbko rosną i cieszą nasze oczy.
Arletkoarlet3 pisze:Iwonko cudeńka do Ciebie przyszłyja też znów od Celinki troszkę roślinek przytargałam ale fotki to nie wiem kiedy wstawię bo roboty mam w trzy ......
jutro rodzinka zjeżdża i muszę coś przygotować
![]()
![]()
chan-dzia pisze:Świetny patent Iwonko
Dzięki Aniu chan-dziu i Aniu anik ;)anik pisze:Brawo za takie wspaniałe pomysły.