I moje też
Re: I moje też
piękna kolekcja jestem pod wrażeniem bogactwa odmian i kolorów zauroczyło mnie kwitnące epifilium na tarasie 

No, ładnie się spisał. Zobaczysz jak wszystkie się rozwiną, piękności. Ten żółty b. trudno się ukorzenia, miałeś szczęście.
- stasia109
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lip 2008, o 10:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kinguś Kochana
!!!
Bardzo proszę o kilka nasion Krokosza balwierskiego. Sprawdziłam w google, jest piękny. To chyba roślina jednoroczna?
Co u Ciebie słychać w ogrodzie? Rośnie wszystko tak jak chciałaś? U mnie słabo. Jak patrzę na zdjęcia zeszłoroczne, to płakać się chce.
Dla Ciebie, Kinguś:
Igorku, co to za piękny kwiat pokazujesz u Kingi? Czy to liliowiec? Jest uroczy.

Bardzo proszę o kilka nasion Krokosza balwierskiego. Sprawdziłam w google, jest piękny. To chyba roślina jednoroczna?
Co u Ciebie słychać w ogrodzie? Rośnie wszystko tak jak chciałaś? U mnie słabo. Jak patrzę na zdjęcia zeszłoroczne, to płakać się chce.
Dla Ciebie, Kinguś:

Igorku, co to za piękny kwiat pokazujesz u Kingi? Czy to liliowiec? Jest uroczy.

Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Stasiu, ten piękny kwiat to kremowo-żółty oleander, sadzoneczka tegoroczna. Chyba i Tobie posłałam gałązki, ukorzeniłaś?
Krokoszka poślę jak zrobi nasionka, jego sieje się do gruntu, na wiosnę.Jest jednoroczny.
A czarnego orlika posłałam dziś, bo trzeba go posiać zaraz po kwitnieniu.
Trochę zdjęć z ogródka

Krokoszka poślę jak zrobi nasionka, jego sieje się do gruntu, na wiosnę.Jest jednoroczny.
A czarnego orlika posłałam dziś, bo trzeba go posiać zaraz po kwitnieniu.
Trochę zdjęć z ogródka

- Priam
- Przyjaciel Forum
- Od: 18 kwie 2007, o 15:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ale ładny wątek!
Tyle kolorowych zdjęć!
I to nie tylko z domu ale także i z ogrodu!

Tyle kolorowych zdjęć!
I to nie tylko z domu ale także i z ogrodu!

- lampart111
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 gru 2009, o 09:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Ogródek bardzo ładny
Zjadł bym coś...

Zjadł bym coś...

Kaktusowa szklarnia nr.1 i nr.2 |
Pozdrawiam! Jasiu
Pozdrawiam! Jasiu
Coś zawsze się poskubie, są jeszcze truskawki, poziomki, groszek zielony,marchewka, kalarepka, ogórki a nawet już słonecznik, bo widziałam ubytki uczynione przez ptaki. Coraz więcej wozi się do domu, bób, fasolkę, cebulę,ogórki i włoszczyznę. Czekam na pomidory.
Trochę kwiatków tarasowych.

A to mirt z nasionka od Igora

Trochę kwiatków tarasowych.

A to mirt z nasionka od Igora

Kingo zwiedziłam Twój wątek, zadziwiłaś mnie wieloma ciekawostkami /takie np. Aturi
..
I sporo roślinek produkcji własnej, fantastycznie!!
Liliowce - moje ukochane- cudowne, już się z nich nie uleczę
Olek Pełny Wspaniały

I sporo roślinek produkcji własnej, fantastycznie!!
Liliowce - moje ukochane- cudowne, już się z nich nie uleczę

wszystko moje jest tu:
zapraszam
zapraszam
- Madzik_J-Ch
- 200p
- Od: 12 lip 2010, o 22:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam
Ależ tu pięknie i kolorowo. Zapoznaję się z kolejnym "zielonym królestwem"
Zachwyciła mnie fuksja! Ma taki śliczny pokrój. I ten jej lekko wygięty pieniek. Cudna jest, ile sobie liczy już latek? Moja niestety nie przeżyła zimy. Nie mogę jej odżałować, ale u mnie ciężko z zimowaniem, za ciepło miała

Ależ tu pięknie i kolorowo. Zapoznaję się z kolejnym "zielonym królestwem"

Zachwyciła mnie fuksja! Ma taki śliczny pokrój. I ten jej lekko wygięty pieniek. Cudna jest, ile sobie liczy już latek? Moja niestety nie przeżyła zimy. Nie mogę jej odżałować, ale u mnie ciężko z zimowaniem, za ciepło miała

Pozdrawiam:) Madzia
Moje zielone linki. Zapraszam
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą ze spojrzeń ludzkich oczu (Kazimierz Przerwa-Tetmajer)
Moje zielone linki. Zapraszam
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą ze spojrzeń ludzkich oczu (Kazimierz Przerwa-Tetmajer)