Odrobine w ogrodzie - Beata T
- cappuccino
- Przyjaciel Forum
- Od: 25 cze 2007, o 19:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam wszystkich serdecznie
Izo oj mało mało piękna w ogrodzie i zdjęć też niestety ....bo teraz to już same gałązki i igliczki siedzą :P
Maria_F oj jak słodzisz Mario jak "M" przeczyta to mi za duży urośnie, lub szybciej weźmie sie do robienia nowych zabawek do ogrodu
Dziękuje za życzenia, zdrówka mi najbardziej potrzeba
Izo oj mało mało piękna w ogrodzie i zdjęć też niestety ....bo teraz to już same gałązki i igliczki siedzą :P
Maria_F oj jak słodzisz Mario jak "M" przeczyta to mi za duży urośnie, lub szybciej weźmie sie do robienia nowych zabawek do ogrodu

Dziękuje za życzenia, zdrówka mi najbardziej potrzeba

- k-c
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
pizza skonsumowana
była pyszna
- dobrze że tak mało osób się na nia rzuciło :P - a tak na serio to chyba będę musiał zrobić pizzę sobie w domku bo dawno nie jadłem zadnej :P a ta tak smakowicie wyglada

- dobrze że tak mało osób się na nia rzuciło :P - a tak na serio to chyba będę musiał zrobić pizzę sobie w domku bo dawno nie jadłem zadnej :P a ta tak smakowicie wyglada

pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- cappuccino
- Przyjaciel Forum
- k-c
- Przyjaciel Forum
ale ja skonsumowałem tylko swój kawałek - dla Ciebie też trochę jescze zostawiłem - bo wiedziałem że nie tylko ja głodny tu zajrzę :P
a to nic nowego że kobiety się odchhudzają :P wiecznie - a gdy nikt nie widzi to ....
a to nic nowego że kobiety się odchhudzają :P wiecznie - a gdy nikt nie widzi to ....
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- k-c
- Przyjaciel Forum
nie chciałem kończyć bo wszyscy wiedzą - ale objadają się jeszcze bardziej niż gdyby się nie odchudzały :P
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki

Karolku no najfajniejsze jest to kobieta , czy mężczyzna częściej kobieta

ja jem a na drugi kawałeczek odpowiadam: ze dbam o linie, łatwo mi tak powiedzieć bom chudzina jest.... :P
- cappuccino
- Przyjaciel Forum