Ufff !! Jak gorąco !!!
Chyba ten najgorętszy dzień roku to dzisiaj (przynajmniej u nas),wczoraj było całkiem znośnie...
Dziękuję Wam za odwiedzinki w tym moim strasznie zaniedbywanym wątku (przeze mnie

)
Ale to różne przyczyny- na przykład wakacje,a co za tym idzie : trudności w dostaniu się do jedynego w rodzinie
komputera itp.
Na działkę i w inne strony na szczęście jeżdżę już sama ,jak dawniej.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Marto 
- u nas chrzan rośnie baaaardzo dorodny! Także funkia spokojnie mogła się za nim ukrywać.
Ale też na dobre jej to wyszło ,bo bez kontaktu ze słońcem ma piękne liście...
Gosiu 
-sprawdziłam etykietki z naszych wspólnych zakupów - Blue Cadet nie kupowałam ,ale tę Hiacynthinę to owszem.
Tylko wydaje mi się ,że tamte wszystkie posadziłam z przodu .No i ta zza chrzanu jest bardzo duża-wysoka i ma wielkie liście.
Może to jednak prezent od kogoś-
było kilka paczuszek
--------------------------------------------------------------------------------------------------
A co do funkii- wyobraźcie sobie,że tę piękną wielką funkię, co tak długo zastanawiałam się czy ją kupić-
podgryzła mi jakaś bestia!! Nie robi to kopczyków ,tylko dziurami wyłazi z ziemi . Funkia leżała prawie bez korzeni
Posadziliśmy ją gdzie indziej ,trochę zżółkła,ale mam nadzieję ,że sobie poradzi..
Czy to może być
nornica ,czy co innego ? Co się z tym robi ??
A oto kilka zdjęć z cyklu "Męskim okiem":