Ogród Kariny i Marka"Akacjowe Ranczo"

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
jaroZONE
50p
50p
Od: 3 lut 2010, o 18:13
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Ogród Kariny i Marka"Akacjowe Ranczo"

Post »

Super klimacik u Ciebie panuje ...
Kącik wypoczynkowy jak z prawdziwego rancza jeszcze bujany fotel by się przydał lub
stary duży kufer z którego lekko otwartego wyrastały by ze środka rośliny Obrazek

Jak tam,prezentuje się w lipcu "włoska uliczka"?? czekam na fotki Obrazek
Mój Romantyczny Ogród: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=52&t=35274" onclick="window.open(this.href);return false;

"Nie pozwól aby twoje marzenia zarosły chwastami".
Awatar użytkownika
renim
500p
500p
Od: 30 sty 2010, o 16:27

Post »

Pięknie tu zawsze u Ciebie. :D
Nie wiedziałam, że lilie św. Józefa pachną ładnie, oj muszę je zdobyć. :heja Uwielbiam zapachy w ogrodzie.

pozdrawiam ;:3
Awatar użytkownika
markonix
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2009, o 16:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Karina pisze:w tych długich donicach posadziłam mięt lawendę kocimiętkę oraz aksamitki,to ma zniechęcić komary do odwiedzania naszego miejsca wypoczynkowego
zadam malutkie i nic nie znaczące pytanie , ale jakże ważne ---- czy to działa ;:88
dosia
1000p
1000p
Od: 1 lut 2009, o 16:10

Post »

witaj Karinko sliczne jest to Wasze miejsce na ziemi .a jak Ci się skończy "miejsce do przerabiania "zapraszam :wit
Pozdrawiam Anula
pod naszym niebem
Awatar użytkownika
przemekg
1000p
1000p
Od: 9 sty 2010, o 16:59

Post »

Pięknie i sylowo urządzone to miejce do wypoczynku :D , nawet chyba upał nie straszny ;:3
Pozdrawiam
Cz. I
Cz. II
krzysztof01
1000p
1000p
Od: 17 mar 2010, o 12:18
Kontakt:

Post »

Czekamy już tydzień na nowe fotki, a tu nic ;:224 ja nie wiem jak można tak zaniedbywać forum, zwłaszcza gdy się już zwierzyna, / czytaj forumowiczów / przyzwyczaiło do regularnego "karmienia" :roll:
Awatar użytkownika
karina1
1000p
1000p
Od: 19 sty 2010, o 12:00

Post »

Witajcie kochani ;:196 przepraszam,ale...poszłam do nowej pracy ;:138 ,no ale obiecuję częściej tu zaglądać :wink:przepraszam ale mam problem z nowym sprzętem ustawiłam za duży rozmiar i zrobię inne fotki to ma weekend się postaram :(
"Przyjaciele są jak ciche anioły,które podnoszą nas,kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać" Miłego dnia,życzy Karina
Mój piękny ogród - Akacjowe raczo- Cz1.'Ogród Kariny i Marka"Akacjowe Ranczo"Cz2.
Awatar użytkownika
karina1
1000p
1000p

Post »

markonix pisze:
Karina pisze:w tych długich donicach posadziłam mięt lawendę kocimiętkę oraz aksamitki,to ma zniechęcić komary do odwiedzania naszego miejsca wypoczynkowego
zadam malutkie i nic nie znaczące pytanie , ale jakże ważne ---- czy to działa ;:88
niestety nie bardzo :? ale działa taki inny środek co się rozpyla go po ogrodzie ,i trochę ich poginęło ;:138
"Przyjaciele są jak ciche anioły,które podnoszą nas,kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać" Miłego dnia,życzy Karina
Mój piękny ogród - Akacjowe raczo- Cz1.'Ogród Kariny i Marka"Akacjowe Ranczo"Cz2.
Awatar użytkownika
markonix
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

juz miałem nadzieję , pękła teraz jak bańka ;:224 , cóż , pozostaje cierpieć ...
Awatar użytkownika
Praksyda
20p - Rozkręcam się...
20p - Rozkręcam się...
Od: 22 cze 2009, o 14:40

Post »

Trafiłam na wasze ranczo i urzekło mnie jest takie inne .widać ze macie wyobrażnię-a to lubię.Może jakiś pomysł wykorzystam u siebie, bo chyba będę często do was zaglądać
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Karinko, podziwiam Twoje roślinki, ale najbardziej Wasze prace budowlane. Mnie to czeka w najbliższej przyszłości.
Awatar użytkownika
karina1
1000p
1000p

Post »

kochani,niestety ale mam problem z rozmiarem zdjęć,mam nowy sprzęt i nie potrafię go ustawić ,próbowałam wszystkie rozmiary zdj.i nic nie wchodzi na forum,pliki są zbyt duże ja mam takie rozmiary zdj.1,2MP 4:3 ;:223 2,1MP 16:9 ;:223 3,1MP 4:3 ;:223 6,2MP 4:3 ;:223 9,0MP 16:19 ;:223 10,7MP 3:2 ;:223 12,0MP 4:3 ;:214 POMOCY :cry:amoże ktoś ma taki model jak ja to pomoże :oops: kodak easy share C182
Awatar użytkownika
karina1
1000p
1000p

Post »

Obrazek Obrazek Obrazek ;:138 udało się :tan :heja :tan
Awatar użytkownika
markonix
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

najmniejsza rozdzielczość jaką dysponuje ten aparat to 1280*960 , dlatego lepiej używać przeglądarki do konwersacji zdjęć : FastStone Image Viewer , IrfanView itp , lub programu do zmiany rozmiaru wielu zdjęć naraz , proponuję np : VSO Image Resizer
Awatar użytkownika
karina1
1000p
1000p

Post »

Markonixie,już sobie poradziłam,tak to jest z nowymi sprzętami,a tym bardziej że ja straszny nerwus jestem :oops: ,dziękuję za podpowiedz ,u nas straszna susza,dziś w nocy pięknie popadało ,no i musiałam zrobić zdjęcia ,pokarzę wam nową ścieżkę która jest w trakcie prac budowlanych przez mojego ;:167 męża. Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek [img]http://images4javascript:void(0);1.fotosik.pl/311/32cb0f5e0286ec02med.jpg[/img] Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”