Działka Zeni
-
- 1000p
- Od: 9 mar 2010, o 10:35
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Działka Zeni
Zeniu jak zwykle piękne rośliny pokazujesz. Lilie już u Ciebie kwitną, u mnie niestey coś kiepsko.
Pozdrawiam Monika
Zapraszam do mojego ogrodu
Zapraszam do mojego ogrodu
- Lady-r
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 lis 2006, o 12:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Zeniu tylko uważaj na wirusa host. 

pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Witaj Zeniu
Na tak piękną działeczkę ja też bym chętnie smykała i używała świeżego powietrza, czy mała wnusia czasem cię odwiedza?

Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
- Zyta
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 maja 2008, o 21:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Zeniu
Lilie, różyczki widzę a liliowców nie Wkleiłaś?
Zapomniałam Ci napisać że też hosta kupiłam ostatnio i żurawkę o seledynowych liściach.
Lilie, różyczki widzę a liliowców nie Wkleiłaś?
Zapomniałam Ci napisać że też hosta kupiłam ostatnio i żurawkę o seledynowych liściach.

-
- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Witaj, Zeniu
Bardzo się cieszę, że napisałaś
Szkoda tylko, że aparat się popsuł, bo lubię oglądać Twój ogród
Nie dziwię się, że wolisz mieszkać na działce, zwłaszcza przy takiej pogodzie. Czy towarzyszy Ci Wnusia?
Miło mi, że liliowiec znalazł u Ciebie lepsze warunki i zakwitł nareszcie!!
Przesyłam

Bardzo się cieszę, że napisałaś

Miło mi, że liliowiec znalazł u Ciebie lepsze warunki i zakwitł nareszcie!!
Przesyłam

- Zenia
- Od: 6 wrz 2007, o 20:35
Soczewko...z liliami w tym roku to i u mnie kiepsko. Nie są tak dorodne , a poza tym szybko przekwitają. Szkoda bo są tak piękne. Jedna to ledwo wypuściła z ziemi na 10 cm i już zakwitła. Nawet jednego listka nie miała, tylko kwiat.
Aniu, o tym wirusie host stale myślę i podglądam moje hosty. Stało to już się moim obłędem. W sklepie także wyglądam coś nowego, niestety na razie nie ma nic. Może pod jesień.
Basiu...faktycznie na działeczce wspaniale. Pełen luz. Teraz tylko trochę te upały nie były zbyt przyjemne. Wnusia odwiedza babcię na działeczce. Przyjechałam właśnie do domu aby pozałatwiać parę spraw no i uszykować się na uroczystość. Wnusia 25 lipca będzie miała chrzciny.
Zytuś....zdjęcia liliowców pokażę. Porobiłam pożyczonym aparatem . Cieszę się że udało ci się kupić hoste i żurawkę. U mnie w sklepie ani jednego ani drugiego. Pozostaje jedynie kupno przez internet a to na razie odpada.
Moniu...sama jestem wściekła że teraz właśnie wysiadł aparat, tzn teraz gdy jest trochę kwitnących. Co gorsza był na gwarancji, niestety uznali że popsuł się z mojej winy.
. Koszt naprawy przewyższa kupno nowego. Tak więc czeka mnie niespodziewany wydatek. Ile za to by było nowych liliowców, host czy żurawek.
Niestety teraz bez aparatu jak bez ręki.
Pokażę więc tego mojego wyjątkowego kwiatka.

Aniu, o tym wirusie host stale myślę i podglądam moje hosty. Stało to już się moim obłędem. W sklepie także wyglądam coś nowego, niestety na razie nie ma nic. Może pod jesień.

Basiu...faktycznie na działeczce wspaniale. Pełen luz. Teraz tylko trochę te upały nie były zbyt przyjemne. Wnusia odwiedza babcię na działeczce. Przyjechałam właśnie do domu aby pozałatwiać parę spraw no i uszykować się na uroczystość. Wnusia 25 lipca będzie miała chrzciny.

Zytuś....zdjęcia liliowców pokażę. Porobiłam pożyczonym aparatem . Cieszę się że udało ci się kupić hoste i żurawkę. U mnie w sklepie ani jednego ani drugiego. Pozostaje jedynie kupno przez internet a to na razie odpada.

Moniu...sama jestem wściekła że teraz właśnie wysiadł aparat, tzn teraz gdy jest trochę kwitnących. Co gorsza był na gwarancji, niestety uznali że popsuł się z mojej winy.

Pokażę więc tego mojego wyjątkowego kwiatka.

- EwkaEs
- Od: 9 lip 2008, o 20:28
Witaj Zeniu-gdybym miała działkę z domkiem sama bym tam chętnie zmykała,tym bardziej,że w piątek skończyliśmy praktyki studenckie,przekazali dokumentację i od wczoraj urlop.Czytałam,ze zakładasz grządkę hostową,powiem Ci,ze u mnie one jedne dobrze znoszą upały i suszę,podlewałam je pod liśćmi(żeby nie powodować parowania i jeszcze większej utraty wody) solidnie co dwa, trzy dni wieczorem i dawały rady.Wszystkie po kolei kwitły subtelnym białym lub fioletowym kwiatem.
-
- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Zeniu, ten Kwiatuszek najpiękniejszy ze wszystkich

- eukomis
- Od: 13 sty 2008, o 17:31
Witaj Zeniu piękny ten twój kwiatuszek z oczek widać ze i wesoły.
- Zyta
- Od: 21 maja 2008, o 21:38
- Kontakt:
Zenuś Jaka Duża i Śliczniutka jest już ta Twoja różyczka.
Ucałuj Ją
Ucałuj Ją

Zeniu ogródek piękny, dużo zieleni i jeszcze więcej kwiatów, czy u ciebie nie ma suszy? Na 3 zdjęciu jest biało kwitnący kwiatek czy to tiarella, mam podobny ale różowy. Wnusia śliczna - najcudowniejszy kwiatuszek.
Zeniu-śliczna Twoja cała działeczka,kwiatuszki ,iglaczki ale najładniejszy ten ostatni kwiatuszek,jaka z niej duża panna,dużo zdrówka 

Renia
- EwkaEs
- Od: 9 lip 2008, o 20:28
Zeniu-wnusia urocza!Mam nadzieję,że ulewy na działce Cię nie dotknęły?