Młoda kliwia i lucky bambo (ziemia nie ma takiego koloru, jak na zdjęciu)

Dziękuję Damianiedaka pisze:Narobiłaś apetytu na cebularze![]()
![]()
Lwie paszcze cudowne mają kolory,kilka lat temu je miałem w ogrodzie i bardzo miło to wspominam,wszystko pięknie kwitnie,ładne ma kwiatki szczawik![]()
![]()
Też posadziłaś lucky bamboo do ziemi,moje od kiedy w niej rosną nieśmiało ale jednak widać 1 listki
Fajny duecik.
Aniu, u niej na razie widzę postęp, bo malutka jest, a w trzech miejscach zamiaruje się na boki rozkrzewiać i to mnie intrygujeanik pisze:Na pewno jej to nie przeszkadza a powiedziłabym, że pobudza do rośnięcia. Tylko, że jak będziesz się jej tak ciągle przyglądać to nie zauważysz, że rośnie. ja też się tak ciągle swoim przyglądam, i wydaje mi się, że nie rosną. a przecież ciągle je przesadzam do większych doniczek.
Też mam listki fiołków, ale nie obserwuję ich zbyt natrętnie na razie, bo dopiero od soboty siedzą w szklarence. Mam nadzieję, że w ziemi się ukorzenią, bo w wodzie podgniwałyanik pisze:Ja tak odwiedzam moje listki fiołków. jedne posadziłam do ziemi inne stoją w wodzie ale ciągle nic. Mam wrażenie, że się na mnie obraziły za to przyglądanie się. a może się wstydzą.
Jestem gotowa do wykonania zadania Aniuanik pisze:Moje też pierwsze, więc będę trzymać kciuki za twoje a ty trzymaj za moje.