Witaj Jolu! Wreszcie dotarłam do Waszego ogrodu i muszę powiedzieć, że bardzo mi się podoba ! Widać, że macie koncepcję całości i dbacie o utrzymanie jednolitego stylu w całym ogrodzie. Naturalne materiały pasują do otoczenia. Ciekawy mostek i bardzo ładne ogrodzenie! Wszystko jest bardzo zadbane, widać, że wiele pracy i serca wkładacie w tworzenie swojego tajemniczego ogrodu.
I zrobiłaś śliczne stroiki !
łał kiedy Ty znajdujesz na to wszystko czas ale wspaniałe ścieżki powstały już nie wspomnę o widoczkach ogólnych
No no i jeszcze jeden talencik - śliczne stroiki powstały
Karinko
Na forum zaglądam codziennie ale wciąż za mało mam czasu , żeby wszystko ogarnąć. Dzisiaj coś popstrykałam i zaraz pokażę.
Tamaryszku
Witamy w naszym ogrodzie - dzięki za tyle ciepłych słów i zapraszamy ponownie.
Beatko
Sama wiesz , że na te nasze pracochłonne hobby wciąż doba ma za mało godzin ale staram się to jakoś pogodzić , żeby zadbać o ogród i troszkę podziergać
No to kilka dzisiejszych fotek:
Taki widoczek mam z altanki na różyczkę pnącą, która mocno w tym roku zmarzła. Uchowały się właściwie tylko pędy ,które rozłożyłam po kamieniach:
A ,że najbardziej lubię oglądać widoczki ogólne i kompozycje ogrodowe to poażę jeszcze kilka z mojego dzisiejszego poranka:
coma95 a no zaszalałam -ale to wszystko przez ogólną manię żurawkową na forum. Gdzie nie spojrzysz tam piękne kolekcje ... i kuszą i kuszą ...tak ,że teraz ja też mam
Izo Kupowanie po jednej szt. + przesyłka to jeszcze większy wydatek. A mój zakup sprawił mi ogromną radość - no i nie wszystko można przeliczać na pieniądze Przecież one tak cieszą...
coma95 pisze:To ja myślałam że dużo kupiłam bo ostatnio aż 19 sztuk.
Zaszalałaś okrutnie !
Oooooo zgadzam się z Mariolą Ale Twoja kolekcja wielka
Ja mam kilkadziesiąt sadzonek (ok trzydziestu ), które ukorzeniają się teraz w delikatnym cieniu, ot takie przedszkole bezinwestycyjne
Jolu nieźle zaszalałaś żurawkowo, są przepiękne i cudnie wyglądają w takim grzecznym szyku A i liczba imponująca, 50 sztuk , niesamowite
Widoki z okolic altany wprost przepiękne masa pięknie pokomponowanych, wspaniałych kwiatów. Jestem naprawdę zauroczona tymi widokami.