Podwórkowe:
lwie paszcze

U mnie są dopiero od tego roku, ale polubiłam te kolorkisari pisze:Słodkie te " Lwiątka" zawsze człowieka wprowadzą w dobry nastrój swoimi kolorkami
Aniu, dziękujęchan-dzia pisze:Nowy avatarek śliczny,kwiatuszki ogrodowe oczywiście też ,bardzo podobają mi się te z drugiej fotki,nie pamietam nazwy .Fotki robione z nimi w tle wychodzą super,one są takie delikatne,pewnie przez te listki .
Dziękuję Asiukwiato_maniaczka pisze:śliczne te podwórkowe lwie paszcze, super kolorki.
Aniuchan-dzia pisze:No właśnie nie dawały mi spokoju te kwiatuszki i już sobie przypomniałam Onętek lub kosmos,mi bardzo podobaja się bordowe.
iwosia88 pisze:U mnie są dopiero od tego roku, ale polubiłam te kolorkisari pisze:Słodkie te " Lwiątka" zawsze człowieka wprowadzą w dobry nastrój swoimi kolorkamiBeatko, a Twoje roślinki można pooglądać
Tak, z cebuląsari pisze:Jakie pyszności![]()
Cebularze rozumiem że z cebulą? U nas nieznane , jeśli tak pyszne jak wyglądają to może nieśmiało poproszę o przepis
marzanka pisze:Wpadam na momencik bo pańskie oko konia tuczy.Na drugim zdjęciu kosmos
po babcinemu warszawianka.Lęcę jeszcze nad wodę bo teraz fajnie jest pogodowo pa pozdrawiam z upalnych mazur