kilka dni temu miała jeszcze malutkie pączki

a dziś

allegro w tej kwestii niezawodne a dziś kupiłam jeszcze 2 różoweJeanne pisze:Patrysiu, ale słodziaki z tych miniatureksuper pomysł ze wsadzeniem do jednej osłonki, uroczo razem wyglądają
![]()
Gdzie kupiłaś te maleństwa? ja tylko raz widziałam miniaturki w LM, całe białe, i w kwiaciarni takie biskupie ale cena była powalająca
na dzień dzisiejszy 89 sztuk bez tych ostatnio zakupionycholcia1 pisze:Witaj patrysiu właśnie przejrzałam cały twój wątek i jestem pod ogromnym wrażeniem różnorodności i ilości storczyków. Masz ich cgyba już z 80-90 szt.
Jestem ciekawa jak tam się ma ten storczyk,który zgubił wszystkie liście? Od tak pięknie kwitł.
Oczarowały mnie wszystkie twoje woskowe phal. ja jeszcze nie mam zadnegoale mam nadzieje,że w najbliższym czasie sie to zmieni.
A i gratuluję pięknej bordowej cambri - ona jest zniewalająca
pozdrawiam
To już sporo nazbierałaś w tak krótkim czasie... ja zbieram 6 lat i mam niecałe 100 (ale kilkadziesiąt mi już w sumie uschło, głównie w pierwszych latach).patrysia pisze:
na dzień dzisiejszy 89 sztuk bez tych ostatnio zakupionych![]()
parę sztuk niestety umarło śmiercią tragiczną od ostatniego roku ale to jest wkalkulowane w ryzyko i smutno mi z tego powodu
na ich miejsce postaram się zakupić takie same ale to pewnie trochę potrwa