skorpion811-51 pisze:Grażynko ta pasiflora ma bardzo ładne kwiaty,a co to jest te pokręcone patyczki

Stasiu to pokręcane to sitowie,Bardzo lubi "moczyć nóżki".
Kawusia u Ciebie była

,wzięłam trochę słońca i mam nadzieje że deszcz zostawiłam.A to Twoje ciacho-pychotka,nie to co moje tiramisu
Grażynko,moja imienniczko groszek jednoroczny ale zostawię sobie nasionka na następny rok. jak będą.Muszę w końcu obejrzeć Twój wątek ogrodowy
.
mmgg pisze:Passiflora piękna, moja rok temu kupiona w biedronce padła niestety. Nasturcje też bardzo bardzo fajne:)
Przykro mi bardzo z powodu straty.Nasturcja ładna i prawdopodobnie odstrasza mszyce.
Asiula z wyspy pisze:Ale jest czadziarskie to sitowie, a masz gdzieś tak mokro żeby posadzić?
Piękna ta passiflora nie? Na żywo mnie prawie powaliła z nóg. A wąchałaś?
Mam nadzieję że zeszłotygodniowy wiatr nie poprzestawiał za dużo u ciebie, u nas nawet drzewa w Phoenix Parku połamał.
Asiu na sitowie nie mam na razie miejsca na tyle mokrego .Muszę chyba postarać się o jakieś"bajorko".W doniczce też mu na razie dobrze.Tylko wybór będzie ciężki bo wymyśliłam sobie kupno szklarni i tera pertraktuję z moim Radkiem.Bo przy szklarni pół ogródka "zginie".Aż tak źle nie było ale powkurzałam się trochę jak widziałam poprzewracane doniczki.Wąchałam ,wąchałam -chyba o złej porze bo czułam tylko zapach maciejki