Róże Annes - rodząca się miłość :)
- Annes 77
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Róże Annes - rodząca się miłość :)
Gosiu to na pewno Augusta Luise,fotkę robiłam wczoraj późnym popołudniem.Może to wina zbliżenia?
- Annes 77
Frida hehe a to z Nas maniaczki,mam nawóz do róż w płynie,ale nie wiem do kiedy nawozić?
Nie chciałabym przesadzić.Ja mam róże najstarszą trzyletnią Frezję,z tego co słyszałam młodych róż się nie nawozi
Frida dzięki za wskazówki
Nie chciałabym przesadzić.Ja mam róże najstarszą trzyletnią Frezję,z tego co słyszałam młodych róż się nie nawozi

Frida dzięki za wskazówki

- aga13
- 500p
- Od: 11 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
mówi się ,że nawozić można do końca lipca a potem już nie bo pędy muszą zdrewnieć przed zimą
ja też kocham Edenkę -kupiłam drugą ale to niestety pomyłka
miała rosnąć obok Red Eden ( kup warto!)
kupię z pewnego Rosarium
ja też kocham Edenkę -kupiłam drugą ale to niestety pomyłka
miała rosnąć obok Red Eden ( kup warto!)
kupię z pewnego Rosarium

Pozdrowionka
))

- Annes 77
aga 13 tzn zdarzyła Ci się pomyłka? Ja najczęściej kupuję róże w doniczkach już krzaczaste z kwiatem,widzę naocznie co kupuję,ale na jesień kupując z odkrytym korzeniem można wiosną zobaczyć niespodziankę hihi
Ja co tydzień kupuję na giełdzie od jednej dziewczyny róże,ale ostatnio zapowiedziała mi,że jej teraz nie będzie
Już sobie znaleźć miejsca nie mogę jak pomyślę,że nie kupię ani jednej róży w tym miesiącu.No coż trzeba będzie poczekać do jesieni
Ja co tydzień kupuję na giełdzie od jednej dziewczyny róże,ale ostatnio zapowiedziała mi,że jej teraz nie będzie

Już sobie znaleźć miejsca nie mogę jak pomyślę,że nie kupię ani jednej róży w tym miesiącu.No coż trzeba będzie poczekać do jesieni

- gosia07
- Od: 1 gru 2009, o 20:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Piękne różyczki
Ja też coraz bardziej szaleje za nimi 

- Annes 77
- Mala_MI
- Od: 16 paź 2008, o 14:23
- Kontakt:

ta ma śliczny kolorek

Pozdrawiam, Justyna
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
- Annes 77
Mała Mi mi też się podoba ten orange,jest bardzo kontrastowy.W piątek dojadą moje cztery nowe róże...ciekawe jak zniosą podróż w tak upalny dzień 

- Annes 77
W piątek przysłano moje nowe róże.Karton dość dobrze zabezpieczony,ale niestety nie uniknęłam złamania kilku pędów z pąkami
Pomyślałam trudno i wstawiłam je do małego wazoniku.
Tip Top się rozwinął po 2 dniach,już widzę jaki będzie piękny w całym krzaku
a Rhapsody in Blue będzie piękny fiolecik.
Ale jestem szczęśliwa,dużo mi do szczęścia nie potrzeba.Przyjechała również piękna Elfe,muszę jej pergolę na wiosnę zakupić.
I ostatnia to History w nowym katalogu prezentuje się okazale,taki zimny róż.
Czekam teraz na jesień,aby zakupić następne piękności:)

Pomyślałam trudno i wstawiłam je do małego wazoniku.
Tip Top się rozwinął po 2 dniach,już widzę jaki będzie piękny w całym krzaku

Ale jestem szczęśliwa,dużo mi do szczęścia nie potrzeba.Przyjechała również piękna Elfe,muszę jej pergolę na wiosnę zakupić.
I ostatnia to History w nowym katalogu prezentuje się okazale,taki zimny róż.
Czekam teraz na jesień,aby zakupić następne piękności:)
- Frida
- Od: 31 mar 2008, o 13:50
Annes, kupowałam róże w różnych miejscach i z całą odpowiedzialnością mogę Ci polecić Rosarium. Pomyłki zdarzają się każdemu, ale u nich bardzo rzadko i nie ma problemu z reklamacją. Przerabiałam to na własnej skórze i byłam zadowolona z załatwienia.
Widzę, że Twoje róże mają się dobrze i są piękne. Nostalgia to wspaniała róża i ma dodatkową zaletę, nie brzydnie w czasie deszczu.
Pozdrawiam, Danuta
Widzę, że Twoje róże mają się dobrze i są piękne. Nostalgia to wspaniała róża i ma dodatkową zaletę, nie brzydnie w czasie deszczu.
Pozdrawiam, Danuta
- Annes 77
Frida rozumiem,że w transporcie mogł karton się przekrzywić i po prostu to był efekt złamania...trudno już są posadzone w nowych miejscach i mam nadzieję,że będzie im moja ziemia służyła
Dzisiaj byłam na działeczce i stwierdziłąm,że dopiero dziś Nostalgia pokazuje swoją urodę,kwiaty długo się rozwijały,byłam niecierpliwa,ale warto było czekać ,jest naprawdę piękna i wyróżnia się swoim głębokim kolorem malinowym zmieszaną z bielą.
Chippendale też pokazuje swoje pączki drugi raz,kiedy ją zakupiłam miała tylko 3 a teraz ma ich około 8...ale się cieszę.
Dzisiaj stwierdziłam,że róże są nieprzeciętne,ponieważ powtarzają kwitnienie,pięknie pachną,mają wiele odsłon w ciągu rozkwitu...no bomowe są i już...pozdrawiam serdecznie wszystkie różomaniaczki
Nostalgia

chippendale

Dzisiaj byłam na działeczce i stwierdziłąm,że dopiero dziś Nostalgia pokazuje swoją urodę,kwiaty długo się rozwijały,byłam niecierpliwa,ale warto było czekać ,jest naprawdę piękna i wyróżnia się swoim głębokim kolorem malinowym zmieszaną z bielą.
Chippendale też pokazuje swoje pączki drugi raz,kiedy ją zakupiłam miała tylko 3 a teraz ma ich około 8...ale się cieszę.
Dzisiaj stwierdziłam,że róże są nieprzeciętne,ponieważ powtarzają kwitnienie,pięknie pachną,mają wiele odsłon w ciągu rozkwitu...no bomowe są i już...pozdrawiam serdecznie wszystkie różomaniaczki

Nostalgia

chippendale

- Frida
Annes, to oczywiste, że róże są nieprzeciętne. Dla mnie są takie od zawsze. Odkąd pamietam towarzyszyły mi w wazonie, nie miałam ogrodu, więc kupowałam je systematycznie. Może to śmieszne, ale tak było. Gdy stałam się posiadaczką kawałka ziemi z lasem, natychmiast posadziłam róże. Z jakim skutkiem,
opisałam w wątku różanym. Dzisiaj mój ogród jest królestwem róż, a reszta roślin stanowi tło lub dodatki.
Coś mi się wydaje, że Ty masz również ogromny apetyt na coraz więcej i więcej.
Pozdrawiam, Danuta

Coś mi się wydaje, że Ty masz również ogromny apetyt na coraz więcej i więcej.
Pozdrawiam, Danuta
- Frida
Oznaczonych i rozpoznanych to ponad setkę. Zbieram się na zrobienie porządnej ewidencji.