Moja kolekcja też się powiększyła, bo z tych które mi przysłałaś 3 się przyjęły i chociaż jeszcze malutkie to szybko odbiją

Czekam za fotki okien w pomieszczeniach po remoncie

Jagódko fantastyczna wiadomość....cieszę się że ładnie się przyjęłymiluck pisze:Moja kolekcja też się powiększyła, bo z tych które mi przysłałaś 3 się przyjęły i chociaż jeszcze malutkie to szybko odbiją(Nie )dziękuję
![]()
arlet3 pisze:Andziu pisałaś że cicho u Ciebie a tu jedna śpiewa i gra druga tańczy
to może i ja się załapię na jakąś imprezkę
![]()
Tak jakoś smutnawo się zrobiło u mnie w wątku....myślałam że zapomnieliście o mniedaka pisze:Aniu u ciebie cichotu zawsze się coś dzieje,i zawsze można podziwiać twoją kolekcje ,nigdy nie jest nudno
Fakt troszkę mi się ich uzbierało ale co zrobić jak już tak mam...coś mi się spodoba to brnę w każdą odmianę na całegoMiro78 pisze:Aneczko ale nazbierałaś koleusków![]()
![]()
![]()
Taka bogata paleta kolorków![]()
![]()
Aniu jak mogłaś tak pomyślećAndziax007 pisze:Na wasze miłe słówko zawsze można liczyć - dziękuję![]()
Begonie również dziękują ślicznie za komplementy
arlet3 pisze:Andziu pisałaś że cicho u Ciebie a tu jedna śpiewa i gra druga tańczy
to może i ja się załapię na jakąś imprezkę
Tak jakoś smutnawo się zrobiło u mnie w wątku....myślałam że zapomnieliście o mniedaka pisze:Aniu u ciebie cichotu zawsze się coś dzieje,i zawsze można podziwiać twoją kolekcje ,nigdy nie jest nudno
![]()