Roślinki doniczkowe - FIGA
- FIGA
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 cze 2007, o 10:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Już jestem :P
Guciu u Pati też jest torf, a nie kora
Pati też spryskuje ziemię jak boi się że zapomni ją wyjąć :P i jak do tej pory nic się nie dzieje złego wiec może to nie jest zły pomysł :P
Grażynko dziś nasionka już wylądowały w wodzie :P tak jak było w instrukcji siewu :P jutro jak wrócę z pracy będę siała :P ale na kiełki będę musiała poczekać 30 - 60 dni
Basiu tak się cieszę że że Ci się przyjął teraz będzie się rozrastał :P no i zakwitnie może nie w tym roku ale może w przyszłym :P
Basiu na pewno i Tobie wypuści :P na 100% :P
Jutro zrobię zdjęcia jak wysieję nasionka :P
Całuski :P
Guciu u Pati też jest torf, a nie kora

Pati też spryskuje ziemię jak boi się że zapomni ją wyjąć :P i jak do tej pory nic się nie dzieje złego wiec może to nie jest zły pomysł :P
Grażynko dziś nasionka już wylądowały w wodzie :P tak jak było w instrukcji siewu :P jutro jak wrócę z pracy będę siała :P ale na kiełki będę musiała poczekać 30 - 60 dni

Basiu tak się cieszę że że Ci się przyjął teraz będzie się rozrastał :P no i zakwitnie może nie w tym roku ale może w przyszłym :P
Basiu na pewno i Tobie wypuści :P na 100% :P
Jutro zrobię zdjęcia jak wysieję nasionka :P
Całuski :P
- FIGA
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 cze 2007, o 10:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Basiu bo on duży nie rośnie :P tylko się rozrasta :P i mężnieje :P
Ale jeśli Ci nie zrobił się miękki , lub pomarszczony to znaczy że nie gnije i nie schnie, więc tylko patrześ jak da Ci znać o swojej kondycji :P
A nawet jeśli nie udało Ci się to mój już wypuścił nowe paluchy więc będzie co Ci wiosną przesłać :P
Ale jeśli Ci nie zrobił się miękki , lub pomarszczony to znaczy że nie gnije i nie schnie, więc tylko patrześ jak da Ci znać o swojej kondycji :P
A nawet jeśli nie udało Ci się to mój już wypuścił nowe paluchy więc będzie co Ci wiosną przesłać :P
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Hih, ja też czekam z niecierpliwością
Nawet odważyłam się dotknąć - chyba jednak ma mu się na życie ;) ale odrościków na razie brak. Tyle tylko, że u mnie wszystko odbywa sie z opóźnieniem. Wy już ponad pół miesiąca temu pisałyście o rosnących listeczkach sedum - u mnie postanowiły się przyjąć dopiero teraz - śmiesznie wyglądają te jego malutkie korzonki, jakby wąsy zapuszczał