Bidermaier Gosiu jest piękny ma ogromne kwiaty w pastelowym kolorze a liście również są przepiękną ozdobną kępą,błyszczące i kolorowe....
Lisko być może będę mogła pokazać niebawem nie pojedynczy jej kwiat ale całą kiść, bo tak się zapowiada,sądzę,że wtedy zmienisz zdanie o niej,choć

I tak jak pisze Monika - długo utrzymuje kwiat... piękny kwiat w Twojej zresztą tonacji
Nie mogę tylko uwierzyć,że Cię nie zachwycił w realu? czyżby już przekwitał?
Jadziuuuuuu nie mam wiegachnego terenu do dyspozycji,nie mam

Mam mały ogród,który już zapełniłam do granic możliwości
Ja też od pewnego czasu mam słabość do czerwonych róż,prawda,że ładna?

albo ta?

a może ta?

Adrianno dziękuję za tyle ciepłych słów

Moniko może to prawda z tym Othello?
Nie widzę następnych pąków u mojego?

Za chwile będzie to tylko krzew różany,bez kwiatów bez pąków i kto wie kiedy będzie miał przyrosty
Sama nie wiem .... przyjęłam sugestie,że to on ale powiem szczerze,że ciągle nie jestem pewna jego
Isiu dziękuję, ja u Ciebie zachwycałam sie widokami a Ty wcześniej u mnie.

Fajnie,że masz urlop i fajnych masz chłopców aż nie mogłam uwierzyć,że masz już tak dorosłego synka
Markusie to prawda ,różana rewia trwa,uwielbiam zapach jakim przesiąknięty jest mój ogród...
pachną po prostu róże.... zachwycająco....eh
szkoda,że nie mogę podzielić się z Wami tymi zapachami.... w różnych częściach ogrodu dominują różne nutki zapachowe

Smoczynko witam w moich skromnych progach....
Pewnie mamy dużo wspólnego ale Ty i tak masz więcej

zawsze do nich tęsknię i cieszę się,że mogę odwiedzać Twój i Azy wątek... żyję wtedy innym życiem

Marku taki ogród jak mój uzyskać bardzo łatwo... pewnie się przekonasz wkrótce to "busz i już"

A tak w ogóle ciesze się,bo zaczynaja wreszcie kwitnąc moje hortensje...bardzo na nie czekam

Zapraszam Was ponownie