Coffea Arabica (kawa) zakupiona w biedronce po przecenie heh zakupiłem 3 roślinki;)była troszkę podsuszona i niektóre listki jej opadały ale osądziłem że uda mi si uratować no a po za tym lubię wyzwania i eksperymenty

Moja domowa Lilia

Lucky Bamboo coś mu czubek zamarł.a od spodu wypuszcza nowa sadzonka...mama chciała go wyrzucić ale wziąłem go do siebie zobaczymy czy uda mi się go jakoś podratować

Moj kochany kaktus ...zakupiony jak miałem z 5 lat... także rośnie razem zemną

U mnie w rodzinie powszechnie zwany Bożonarodzeniowcem (biały) gdyż kwitnie w okresie Bożego Narodzenia..ładny jest tylko czesto łamią się gałązki trzeb go bardzo często szczepić;)

Korona Cierniowa ...młoda sadzonka miałem kiedyś dużą ..miałałem kiedyś dużą roślinę ale niechcący wywaliła mi się no i...zaczynam od nowa;

Kwiat który dostałem od Znajomej Mamy;D na razie ślicznie rośnie wkleję kiedyś jego lepsze zdjęcie;)

Fiołek Afrykański (fioletowy) Bardzo słabe zdjęcie

Tą roślinkę dostał do posadzenia mój brat w przedszkolu a potem przyniusł ją do domu...więc rośnie razem z nim tak jak ze mną rośnie mój kaktus

A teraz dwie fotki Scindapsusa;) mam 2 sadzonki jak coś to pisac;) nie wiem dlaczego traci kolor i staje się zielony? pomożecie?

Kaktusik (zakosiłem szczepkę u fryzjera)

Kwiatk z mojej dawnej szkoły (zakoszony)heh

Klanoche zółty(w tym roku przyniesiony ze szkoły już wypuścił drugi pączek;)

To to chyba Philododendron Scandens (jeszcze z gimnazjum heh)

Ceropegia ze szkoły

Klanoche różowy jeszcze z podstawówki

II sadzonka Braciszka i
Reo meksykańskie z gimnazjum;)

A tych nazw nie znam pomożecie?;)