Mój ogródek - KarolinaL
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Piękna okolica i wycieczka piękna.
Jesień ma swój niezaprzeczalny urok,wtedy docierają do mnie najbardziej barwy ziemi.
Te rudości od ognistych po spokojne ,przeplecione zielenią lub błękitem nieba tak mnie rajcują.
Urodziłam sie póżną jesienią więc chyba dlatego tak ją czuję,jest mi bardzo bliska.
Psina ściachrana nawet ale jaka cudna.
Bardzo pasuje do jesiennych klimatów.
Karolinko -Ciebie pozdrawiam a psinkę ..smyr,smyr,smyr za uszkiem proszę.
Jesień ma swój niezaprzeczalny urok,wtedy docierają do mnie najbardziej barwy ziemi.
Te rudości od ognistych po spokojne ,przeplecione zielenią lub błękitem nieba tak mnie rajcują.
Urodziłam sie póżną jesienią więc chyba dlatego tak ją czuję,jest mi bardzo bliska.
Psina ściachrana nawet ale jaka cudna.
Bardzo pasuje do jesiennych klimatów.
Karolinko -Ciebie pozdrawiam a psinkę ..smyr,smyr,smyr za uszkiem proszę.

Karolinko prześlicznie. Brzoza i monumentalne dęby robią wrażenie. Pajęczyna w kroplach rosy - to mistrzostwo świata.
Pozdrawiam Ewa
Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez/
Mój ogródek.
Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez/
Mój ogródek.
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 maja 2007, o 22:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Karolinko wspaniałe masz miejsce na spacery
A brzoza
Jest niesamowita 

Pozdrawiam cieplutko Basia
Moje ogródkowe kwiatki
Moje ogródkowe kwiatki
- cappuccino
- Przyjaciel Forum
- Od: 25 cze 2007, o 19:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Ewelina
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Piękne plenery z wycieczki, piękne zdjęcia jesiennego ogrodu( te z brzozami sfotografowanymi " od dołu" - kapitalne !)
Ciepłe barwy, brązy, złoto i rudości- tu psia wpasowała się doskonale
- powodują,że aż lubimy jesień. Tylko ,że dziś, sama zobacz , co się dzieje za oknem
Dlatego nie patrzę , co na zewnątrz, tyko zerkam sobie , spokojnie pijąc melisę -jeszcze z letnich zbiorów -do Twojego wątku.
Masz piękną Szlumbergerę...o takim niezwykłym kolorze kwiatków(blado-różowe).Karolinko, czy podzielisz się ze mną małym kawałeczkiem ? Plizzz( jak mawia moja córcia
)
Ciepłe barwy, brązy, złoto i rudości- tu psia wpasowała się doskonale

Masz piękną Szlumbergerę...o takim niezwykłym kolorze kwiatków(blado-różowe).Karolinko, czy podzielisz się ze mną małym kawałeczkiem ? Plizzz( jak mawia moja córcia

Kochani, wygląda na to, że mimo najszczerszych chęci brakuje mi czasu na forum
Ale teraz chwilowo jestem
Elu, zapraszamy na spcerki w każdej chwili
Jolu, dziękuję
, uwielbiam te okolice i takie chmurzaste-humorzaste klimaty też. Szkoda tylko, że te tereny są trochę kawalek ode mnie, bez samochodu byłoby ciężko
Krysiu, to wnioskuję, ze wkrótce będziesz miała urodzinki
Zdradzisz kiedy?
Ja się urodziłam wczesną wiosną, ale jesień jest mi prawie równie bliska. Psina posmyrana
, zresztą nie ma dnia bez smyrania
Katko, zapraszam gdy tylko będziesz miała ochotę.
Ewuś, dziękuję Ci, jest tyle piękna ukrytego w drobiazgach dookoła, że grzechem byłoby nie zauważyć i nie uwiecznić
Basiu, masz rację, to piękne miejsce, chętnie bym się tam przeniosła... Brzozy mnie zachwycają o każdej porze roku, a jesienią to już mnie wrecz hipnotyzują
A tę brzozę kocham szczególnie
Gosieńko, rozejrzyj się, na pewno masz u siebie równie piękne widoczki
Mam nadzieję, że będę miała okazję zaprezentować też piękno zimy
Ewelinko, nie wątpię, że Twoja piesia równie pięknie komponuje sie z jesiennymi barwami
Pogoda nas rzeczywiście nie rozpieszcza
, słoneczka ze świecą szukać
, ale trudno, taka jest kolej rzeczy. Co do szlumbergery - nie ma sprawy, niech tylko przekwitnie, to będę mogła coś jej uszczknąć. Jakbyś chciała, to mam też taką jasnoczerwoną, właśnie zaczyna kwitnąć, postaram się ją "sfocić" w najbliższym czasie.

Elu, zapraszamy na spcerki w każdej chwili

Jolu, dziękuję

Krysiu, to wnioskuję, ze wkrótce będziesz miała urodzinki

Katko, zapraszam gdy tylko będziesz miała ochotę.
Ewuś, dziękuję Ci, jest tyle piękna ukrytego w drobiazgach dookoła, że grzechem byłoby nie zauważyć i nie uwiecznić

Basiu, masz rację, to piękne miejsce, chętnie bym się tam przeniosła... Brzozy mnie zachwycają o każdej porze roku, a jesienią to już mnie wrecz hipnotyzują

Gosieńko, rozejrzyj się, na pewno masz u siebie równie piękne widoczki

Ewelinko, nie wątpię, że Twoja piesia równie pięknie komponuje sie z jesiennymi barwami

Cała przyjemność po mojej stronie Ewelinko!
Już zaczyna przekwitać, więc niebawem
Filharmonia Poznańska hucznie obchodzi sześćdziesiątą rocznicę swego istnienia, w Głosie Wlkp jest na ten temat specjalny dodatek ze zdjęciami wszystkich członków orkiestry, w tym mojej skromnej osoby
Zgadnijcie która to ja

Filharmonia Poznańska hucznie obchodzi sześćdziesiątą rocznicę swego istnienia, w Głosie Wlkp jest na ten temat specjalny dodatek ze zdjęciami wszystkich członków orkiestry, w tym mojej skromnej osoby

Zgadnijcie która to ja

- cappuccino
- Przyjaciel Forum
- k-c
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
we wrocławiu też nie można tej gazety dostać :P ciekawe czemu więc zgadnięcie może być nielada problemem :P - chyba że zeskanujesz to zdjęcie i wrzucisz na forum 

pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- cappuccino
- Przyjaciel Forum
- k-c
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
to nie pozostaje nam nic innego jak tylko przeszukanie netu :P może trafimy gdzieś przypadkiem na to zdjęcie 

pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki