Aaaa, wydało się! ;)
Ale zdjęć trochę mógłbys zrobic. Ciekawa jestem, jak zagospodarowujesz tę skarpę, której Ci wszyscy zazdroszczą, łącznie ze mną!
Zmobilizuj się potem i wklej te zdjęcia, nawet bez podpisywania. OK?
Skarpę już częściowo zagospodarowałem jałowcami ,wrzosami,szczodrzeńcem i inymi roślinami do końca jednak daleko.Zmobilizowałaś mnie jutro biorę aparat,postaram się coś wkleic
Bogusiu, ja dpoczywam na forum
Jak nie pracuję w ogrodzie, to nadrabiam zaległości w domu, a przez moje tegoroczne szaleństwo ogrodowe uzbierało się tego trochę
W tym roku juz z oczkiem nic nie będę robic. Folię będę kłaść wiosną (mam nadzieję).
Witam Izo oglądałam u Ciebie chryzantemy masz śliczne, powiem Ci że kiedyś było ich mnóstwo w okolicy a teraz nie uświadczysz jednego kwiatka ,będę na przekór sąsiadom gdzieś zdobyć te kwiatki ---a jak, niech zazdroszczą
Witaj Bogusiu, jeżeli podobają Ci sie te różowe, to mam ich mnóstwo, bo rozrastają się bardzo szybko, więc takich mozesz juz nie szukac, juz je masz ;) Poza tym mam jeszcze żółte, takie drobniejsze ale pełne, tylko coś chorują no i najpóźniejszą, największą, która jeszcze nie zakwitła. I białą, którą wiosną dostałam od Anety. Tymi też mogę się podzielić, jeśli tylko zechcesz
Iza, dawno nie zaglądałam do Twojego ogrodu a tu tyle zmian!!
Podziwiam Cię! Ja Ty to wszytsko ogarniasz!?!?! Jesteś niesamowita...
Oczko będzie odlotowe! W takim kształcie mi się marzy...
Witaj Basiu
Jakos ogarniam, choć czasem jak wchodzę do ogrodu, to nie wiem za co sie brać, bo tyle jest do zrobienia Teraz zostało jeszcze trochę sprzątania i okrycie roslin.
Cieszę się, ze podoba Ci się kształt oczka. Lubię asymetrię i nieregularne kształty
dziękuję za odwiedziny!
Witaj pospacerowałam troszkę po Twoim ogrodzie -ślicznie .Zainteresował mnie tulipanowiec bo z tego co widziałam to olbrzymie drzewo ,a ja mam takie maleństwo