Isiu różyczki piękne, bielutka Ice Lady, taka elegancka i subtelna, Westerland prawdziwe cudo, kolor bajeczny jego córka też prawdziwa piękność Lilie prześliczne, na jedne i drugie mogłabym patrzeć bez końca
Isia - róże u ciebie - rewelacja, lilie też cudne - prześliczna jest ta żółto pomarańczowa - takiej jeszcze nie widziałam.
Ojj... tak - zimne piwko - chociaż u nas dziś nie ma upału. Chyba jednak zbiera się na deszcz.
Isiu, masz prawdziwy różany spektakl. Postillon nawet ładnie się prezentuje tylko dlaczego dali mu takie paskudne imię ?
Różowa ilia na tle pęcherznicy najbardziej mi przypadła do gustu
Reniu u nas upalnie przydałoby sie troszkę deszczu bo roślinki padnięte Pozdrawiam serdecznie
Wiesiu ta lilia miała być czerwona i nawet jest tylko jasna u Gosi Margo lilie są bardzo ciemno czerwone śliczne takie jakie chciałam. Postillion to jeszcze nic a co powiesz na nazwę Duftwolke dla mnie to porażka a róża taka piękna
Ojjjjj Isko roze jak malowane....wiem wiem w naturze jeszcze piekniejsze
Lilia tez zachwyca,widac ze masz jeszcze duzo miejsca na pieknotki po likwidacji trawnika
Duftwolke-pachnaca chmura: brzmi raczej jak imie indianskiej dziewicy
Markus dziękuję za przetłumaczenie nie wiem skąd taki pomysł nazwania... pachnąca rzeczywiście pięknie ale czerwona chmura mhmm.... jak pokusiły Cię lelije to wstawię inne teraz króluje przepiękna pomarańczowa W miejscu gdzie widać kaaawał trawnika będzie altana (cztery kolumny na podstawie kwadratu) więc trawki z pewnością ubędzie ja od dzisiaj sie urlopuję 2 tyg.
witaj Igor dzięki zimne piwko tak od rana a dlaczego nie ja sie własnie urlopuję (oj biedne moje dzieci ) róże miłość odwzajemnina spróbuj a efekty murowane z liliami to poczatek mojej przygody zobaczymy co będzie dalej, kolorków przybywa