Ogródeczek An-ki cz.3
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródeczek An-ki cz.3
No Aneczko kaj żeś jest 

Halinko-będzie piękna w każdym kolorze.Nie wiem jaki kolor ładniejszy czy ten fiolecik czy też bzowo-biskupie.
Bogusia no już poleciałam.Augusta jak na etykiecie.Piękna.
Rano przywitał mnie kwiat Lawender Pinochio spokrewniony z Cafe-co jest widoczne.

Zakwitły wszystkie Fairy:Queen,Lovely.Dance.
Czeszki po mału też już kwitną.Ladny kolorek ciemnego różu prezentuje Urlich Brunner.Baronne Prevost w pąkach a opieszały jest dr Jamain.
Na banicji nieoczekiwanie zazieleniła się serbka i to ta na której najbardziej mi zależało.Co prawda jest maleńka(15cm) ale ma też malutkiego mpączusia.Oczywiście mowa o Buff Beauty.Jednak ta cierpliwość zostaje nagrodzona.
Bogusia no już poleciałam.Augusta jak na etykiecie.Piękna.
Rano przywitał mnie kwiat Lawender Pinochio spokrewniony z Cafe-co jest widoczne.

Zakwitły wszystkie Fairy:Queen,Lovely.Dance.
Czeszki po mału też już kwitną.Ladny kolorek ciemnego różu prezentuje Urlich Brunner.Baronne Prevost w pąkach a opieszały jest dr Jamain.
Na banicji nieoczekiwanie zazieleniła się serbka i to ta na której najbardziej mi zależało.Co prawda jest maleńka(15cm) ale ma też malutkiego mpączusia.Oczywiście mowa o Buff Beauty.Jednak ta cierpliwość zostaje nagrodzona.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Anuś, tyle nazw, a tylko dwa zdjęcia?
Nie mam nic przeciwko Astrid Lindgren, ale chciałam jeszcze raz stanąć w obronie Indigoletty. Moja też mnie trochę rozczarowała, bo do złudzenia przypomina Sissi, podczas gdy ja spodziewałam się troszkę ciemniejszego koloru. Ale ... nie zrażajmy się, Aniu! Mój Papa Meilland przez dwa sezony miał kwiaty z wyraźnie różowym odcieniem i ledwo wyczuwalny zapach. Teraz, w 3-cim roku, nareszcie ma ciemnoczerwone kwiaty i zaczyna mocniej pachnąć
Cierpliwości ;)

Nie mam nic przeciwko Astrid Lindgren, ale chciałam jeszcze raz stanąć w obronie Indigoletty. Moja też mnie trochę rozczarowała, bo do złudzenia przypomina Sissi, podczas gdy ja spodziewałam się troszkę ciemniejszego koloru. Ale ... nie zrażajmy się, Aniu! Mój Papa Meilland przez dwa sezony miał kwiaty z wyraźnie różowym odcieniem i ledwo wyczuwalny zapach. Teraz, w 3-cim roku, nareszcie ma ciemnoczerwone kwiaty i zaczyna mocniej pachnąć

Cierpliwości ;)

- AniaDS
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Kontakt:
Lawender u mnie w pąkach, już się nie mogę doczekać
Twoja cudna

Twoja cudna

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Anuś różyce przepiękne
te wszystkie fioletowe to prawdziwe cudeńka, muszę jesienią koniecznie kupić sobie jakiś fiolecik 

- Deirde
- Od: 18 cze 2007, o 10:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu - czy Artemis już rozkwitł?
- Tajka
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
Aniu masz przepiękne róże,
ta Rhapsody mi się bardzo podoba. 

Tajko-witaj w moim małym ogródku(twój to prawdziwa posiadłość i tak pięknie zagospodarowany)
Aniu DS jak zakwitnie daj znać -zaraz przylecę aby porównać różyce.
Chatte-dałam szansę Indigolecie,ale czy u Ciebie też tak szybko traciła kwiaty?
Wielkim rozczarowaniem jest Golden Celebrasion(zlate jubileum)-piękny pąk,w 1 dniu kwiat ładny a w 3 dniu już kończy kwitnienie.Też jeszcze dam mu szansę.
Aniu DS jak zakwitnie daj znać -zaraz przylecę aby porównać różyce.
Chatte-dałam szansę Indigolecie,ale czy u Ciebie też tak szybko traciła kwiaty?
Wielkim rozczarowaniem jest Golden Celebrasion(zlate jubileum)-piękny pąk,w 1 dniu kwiat ładny a w 3 dniu już kończy kwitnienie.Też jeszcze dam mu szansę.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Aniu, koniecznie daj szansę wszystkim, które Cię zawiodły! Moja indigoletta tę za długo kwiatu nie trzymała, chyba z 3 dni?
Golden Celebration jest piękna! Może jak Papa M. potrzebuje więcej czasu, zeby Cię oczarować ;)
Golden Celebration jest piękna! Może jak Papa M. potrzebuje więcej czasu, zeby Cię oczarować ;)
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
chatte pisze:Anuś, tyle nazw, a tylko dwa zdjęcia?![]()
Nie mam nic przeciwko Astrid Lindgren, ale chciałam jeszcze raz stanąć w obronie Indigoletty. Moja też mnie trochę rozczarowała, bo do złudzenia przypomina Sissi, podczas gdy ja spodziewałam się troszkę ciemniejszego koloru. Ale ... nie zrażajmy się, Aniu! Mój Papa Meilland przez dwa sezony miał kwiaty z wyraźnie różowym odcieniem i ledwo wyczuwalny zapach. Teraz, w 3-cim roku, nareszcie ma ciemnoczerwone kwiaty i zaczyna mocniej pachnąć![]()
Cierpliwości ;)
To może u mnie Augusta, też się okaże Augustą po 3 latach

Artemis - cudo
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
ANIU pięknie kwitnie Artemis chciaż ja takich wypasionych róż nie lubię . 3 dni to za mało nawet nie zdążysz nacieszyć się kwiatem i już go nie ma . Moja różowa NN trzyma już kwiat od 22 a chociaż ma takie cieniutkie plateczki i nie pachnie .
Jadziu Artemis jest małą różyczką,pełną co prawda ale bardzo delikatną.Slicznie wygląda.
Chatte Golden Celebrasion jest jak na razie najgorszą różą jaką mam.Dobrze,że posadziłam ją w odosomnieniu-jakbym przeczuwała.No i niech w tym kącie nabiera pewności siebie bo inaczej--s e k a t o r.
Margo-myslę ,że to płonne nadzieje-nic z tego to nie ąugusta-ona jest zdecydowana i nie udaje innej.
Róże na literkę B
Bonita Renaissance

Chatte Golden Celebrasion jest jak na razie najgorszą różą jaką mam.Dobrze,że posadziłam ją w odosomnieniu-jakbym przeczuwała.No i niech w tym kącie nabiera pewności siebie bo inaczej--s e k a t o r.
Margo-myslę ,że to płonne nadzieje-nic z tego to nie ąugusta-ona jest zdecydowana i nie udaje innej.

Róże na literkę B
Bonita Renaissance

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
Świetny pomysł Aniu z prezentowaniem róż alfabetycznie - czekam na kolejne literki ;)
Witaj Iza.Cieszę się,że zajrzałaś.
Dalej na literkę B Bailando

Berleburg

Bantry Bay i ta lila to pnąca nn

Baronne Prevost
Baron Rotschild jakiś mocno spóżniony-poczekamy na kwiaty.
Dalej na literkę B Bailando

Bantry Bay i ta lila to pnąca nn

Baronne Prevost

Baron Rotschild jakiś mocno spóżniony-poczekamy na kwiaty.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka